Мрежа за врата против насекоми Magic Mesh

3
Добави коментар
nevincho
nevincho

Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване, която се захваща към рамката на вратата. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните мухи, комари и други насекоми.

Благодарение на магнитните закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.

Magic Mesh  се предлага в  размер:    190/100 или 210/100 см. ( изберете от падащото меню)

Цвят на мрежата –  черен

Magic Mesh e подходящ за всички врати с размер на отвора до    95/220см.

Magic Mesh се поставя за секунди, без да са необходими инструменти. Към дървена каса мрежата се прикрепя посредством кабари, а към метални, ПВЦ и други, посредством двойно залепващи лепенки / кабарите и лепенките са включени в комплекта/.

След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия път когато е необходима – лесно, бързо и удобно.

Magic Mesh e подходяща за единични, плъзгащи врати и за други проходи, където е необходимо да спрете нашествието на досадните насекоми.

За по-големи врати/отвори може да закупите два броя от мрежата и чрез прекрояване от шивач да постигнете желания размер.

Мигновенно се отваря, магически се затваря!

Перфектна за преминаването на домашните любимци – с Magic Mesh вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.

Посредством  тежести в долната част Magic Mesh е винаги изпъната. Не оставя следи по рамката на вратата, а фините нишки задържат и най-малките насекоми далече от дома ви.