Чехли за масаж, почистване и ексфолиране на ходилата

1
Добави коментар

5/2/2015

0 Comments

 

ЦЕНА: 16.90 лв

Край на опасните подхлъзвания в банята докато си миете краката!

Уред за масаж, почистване и ексфолиране на ходилата.

Гениалният Easy Feet, който ще се погрижи за вашите ходила. Всичко, което трябва да направите, е да му прибавите малко от любимия си течен сапун. Easy Feet ще направи за вас истинска приказка от пяна и балончета!

Той ще почисти безупречно вашите ходила, от пръстите до петите. А в допълнение ще ви награди с прецизен и нежен масаж. Easy Feet е снабден със специална пемза за петите, както и с 1000 ексфолиращи влакна, които ще почистят всяка част от ходилото, дори и между пръстите. 

Easy Feet-100 процентов сигурен и безопасен масаж в собствената си баня.

За да постигнете мечтания ефект, от вас се иска само едно. Да размърдате своето ходило и пръсти, без дори да се навеждате. Всичко останало оставете на Easy Feet. Вашият професионален масажор и ефективен начин за почистване и ексфолиране на ходилата.

Easy Feet е универсален, проектиран е за почти всички форми и размери на краката.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, Двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion