Почивка в Боровец. Оферти за планина

1
Добави коментар
fixstay
fixstay

Цената е за помещение и включва:

Нощувка със закуска и вечеря;

Безплатно ползване нa басейн с джакузи, фитнес, сауна,

курортна такса, застраховка и ДДС.

Предлагани помещения:

Двойна стая: настаняване на до двама души

Апартамент: разполага с четири основни легла /две спални/. Цената му е валидна за настаняване на до четири човека.

Моля преди да направите резервация свържете се с хотела, за да проверите за свободни места (тел: +359 75033411 или +359 884 634 667)

 

Политика за деца и доплащания

Деца до 2 год. се настаняват безплатно в стаята на родителите си без допълнително легло

Деца 2-12г на допълнително легло в двойна стая – 19,50лв

Деца 2-12г на допълнително легло в апартамент – 17лв

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

„ICEBERG” e нов луксозен комплекс в сърцето на българския планински курорт Боровец. Той се намира в центъра на курорта на 150м от кабинковия лифт, до единствената църква в Боровец.

Комплексът съдържа 104 апартамента от различен тип – студия, 2-стайни, 3-стайни, а за любителите на големите пространства – 4-стаен и голям мезонет на последния етаж. Квадратури от 38м2 за студия, 82м2 за 2-стайни, и 130м2 за 3-стайни апартаменти допълват изобилието от възможности. Сградата е 8 етажна с 1 етаж сутерен. 

Облицовката е от камък – италианска травертина, немска мазилка с изолация и финландско печено дърво. Дограмата е германска – петкамерна. Всички апартаменти са завършени с напълно оборудвани бани с вана, както и отделни топломер, електромер и водомер. Подови настилки – плочки и ламинат. Предлага се обзавеждане.

Апарт-хотелът разполага с рецепция, луксозен лоби бар със стъклен под и гледка към басейна, стилен ресторант, билярд, тенис на маса, зала за игри и детски кът. SPA центърът предлага закрит отопляем вътрешен басейн, бар до басейна, сауна, джакузи, масажна зала и фитнес с уреди „TechnoGym”. Гостите на хотела могат да се възползват от ски гардероб, покрит външен паркинг, луксозни общи части от цели гранитни плочи, парапети „Инокс”, централна телефонна система, централно отопление, два асансьора и аварийно вътрешно стълбище.

Модерната дискотека в хотела предлага неограничени възможности за забавление и е център на нощния живот в курота.

“ICEBERG” е първокласен комплекс апартаменти, притежаващ уникална комбинация от чудесно местоположение, впечатляващ дизайн, луксозно изпълнение и обзавеждане и панорама, която се разкрива на 360 градуса. Изключителното разположение на „Айсберг” от гледна точка на удобен достъп до ски пистите, до София и до Софийското Международно летище, прави комплекса идеално място за ваканция и отдих, а също така и привлекателна възможност за инвестиции.

Лоби-бар  с камина. 

Великолепен ресторант с Европейска кухня.

Фитнес зала обурудвана с уреди Technogym.

Конферентна зала.

Магазини.

Топъл вътрешен басейн.

Модерна дискотека.

Kонтакти:

Боровец
Адрес: к.к. Боровец
тел.: +359 75033411
e-mail: [email protected]