Годежни пръстени и диаманти от Аристо Варна.

1
Добави коментар
trepacha_999
trepacha_999

Годежни пръстени и диаманти от Аристо Варна. Бижутата и диамнтите- това е нашият свят! Светът на „Аристо“

Фирма ”Аристо” е създадена през 1997г. от Арменак Тертерян. Дейността й включва производство на стандартни и нестандартни ювелирни изделия от платина, злато и сребро, диаманти, индивидуални поръчки, репродукции на старинни предмети, възстановяване и рестраврация. Фирмата предлага  широка гама от  модели с естествени и синтетични камъни.

Бижутерия „Аристо” притежава собствена производствена база, оборудвана по най-модерни стандарти за производство на бижута и годежни пръстени от благородни метали, отговаряща на всички европейски стандарти за качество.

Превъзходството на „Аристо”е в перфектния баланс между качеството на произведените бижута и обслужване на високо ниво. Можете да се насладите на богатото разнообразие от модели и на възможността да развиете вашите собствени идеи. Нашият екип е готов да превърне всеки ваш проект в реалност.

Бижутерия „Аристо“ е отговорът за всеки затрудняващ Ви подарък. Независимо какъв е поводът, бижуто никога не излиза от мода. В нашия магазин са изложени над 100 артикула, с които всяка жена би се почувствала желана, а всеки мъж – влиятелен.

А за вашия най-съкровен ден, фирма „Аристо“ предлага качествени и уникални годежни пръстени и халки, украсени красиво с диаманти, които винаги да ви напомнят за тази важна стъпка.

Дългогодишният опит, отличната работа с клиенти и огромният избор няма да Ви накарат да съжалявате, че сте избрали „Аристо“. Станете част от многобройните ни доволни клиенти още днес.

Посетете ни още днес на адрес Варна, булевард „Княз Борис” 47.