Често задавани въпроси преди да си купим MP3, MP4, MP5 Player (Плеър)

9
Добави коментар
instyle
instyle

Колко място ще ми е необходимо да има моят Плеър?

Това често е най-лесното от което може да започнем. Плеърите, който InStyle предлага разполагат с 2 до 16 GB памет. Според нас нормално и напълно достатъчно е MP4/MP5 Плеърът ви да разполага с поне 4 GB памет, която ще е напълно достатъчна за любимите ви песни и видео клипове. Почти всички от нашите модели разполагат и с SD слот карта с допълнителна памет.

Трябва ли да възпроизвежда видео така добре както музика?

Днешните плеъри могат да правят доста повече от това да слушате музика на тях. С моделите на InStyle може да гледате филми, разглеждате снимки и текстови файлове, да играете игри, да записвате музика, да слушате радио, да правите снимки и видео клипчета, а някои от моделите ни могат да се свържат и с телевизор. Препоръчваме ви: InStyle Touch 2, InStyle Movie, InStyle NewGEN

Какъв е добрия размер за плеър?

За устройства разработени за гледане на видео клипчета екранът е приоритетен. Стандартните такива плеъри с 3 инчови екрани са с размери от около 10x5x1 см. Такива са моделите InStyle Movie и InStyle Touch 2. Но ако търсите абсолютно компактен плеър не може да си представите колко малки плеъри може да ви предложим! Тях може да намерите в раздел MP3 Плеъри в нашият сайт

Какви са другите допълнителни функции на плеърите, които предлагате?

Повечето то MP4 и MP5 Плеърите (Players), които предлагаме могат да бъдат използвани като стандартни флаш устройства за пренос на данни, може да записвате звук с тях, да разглеждате снимки и възпроизвеждате видео клипове и филми. Някои имат вградени конзоли за NES игри. С други може да правите снимки и видео такъв е моделът InStyle Touch 2. Той може да се включва и към телевизор. Доста модели разполагат и с екрани чувсвителни на допир, чрез които става цялостното управление на плеърът.

Искате ли базов плеър?

Компактен, надежден и лесен за работа може да изберете InStyle TouchPad 2 или InStyle Simple, те доказват, че „базов“ не означава „лош“. И двата модела са удобни за носене и въпреки малките си размери с тях също може да гледате видео клипове освен да слушате музика. InStyle TouchPad 2 даже разполага със чувстивтелни на допир бутони. Разполагаме с версии на тези плеъри от 2 GB и 4 GB.

Искате ли плеър насочен към деца?

Дали хлапетата ще се отдадат на музика? Дайте им забавления, който само един плеър може да предложи. Разгледайте някой от моделите ни на плеъри насочени към най-малките, разполагаме с модели оптимизирани за игри и разполагащи с конзоли на популярни марки игри. С тях детето ви може да играе на хилядите игри, които идват с плеъра.