Перинеум и нефритени яйца

1
Добави коментар

Перинеумът – какво представлява?

Перинеумът  (или още наричан: мускул на половата система, срамно-опашен мускул, тазово дъно, СО мускул) е образно казано превръзката, която се намира между срамната и опашната кост. Заедно със заобикалящата го тъкан, освен пикочния канал, влагалището и ануса, яйчниците, фалопиевите тръби и матката, той поддържа и всички останали вътрешни органи. Перинеумът отговаря за уринирането и дефекацията, за половия акт и участва при изгонването на плода при раждане. Той е много чувствителен, защото е добре кръвоснабден.

Защо жената трябва да полага грижи за своя перинеум? Силните вагинални мускули способстват за добро сексуално здраве, повишават либидото и предотвратяват изпускане на урина в по-късна възраст. Добре тренираният перинеум подобрява опита на жените по време на секс и оргазъм. Когато жената се научи да владее перфектно вагиналните си мускули, тя може само с тяхна помощ, да докара партньора си до кулминация. Кои са рисковите фактори, които водят до влошаване на състоянието на перинеума: Бременност и раждане – Фактите показват, че проблемите могат да започнат още през бременността, но едно тежко раждане много повишава риска от увреждане на перинеума. Прочетете повече за нефритените яйца и раждалите жени. Кашлица – Без значение дали е бронхиална, асматична или пушаческа, кашлицата предразполага към отслабване на перинеума. Хроничният запек също може да доведе до слабост на тазовото дъно. Трябва да се обърне внимание на причината за неговата поява и да се създадат добри тоалетни навици. Вдигане на тежести – Вдигането на тежки предмети създава натиск върху перинеума и това може да доведе до неговото отслабване. Жените в някои професии като медицински сестри или работещите в куриерски фирми са подложени на риск. Вдигащите тежести във фитнеса също трябва да внимават. Менопауза – тазовите мускули са склонни да отслабват с увеличаване на възрастта – подкрепата на тъканта се влошава с времето. Наднормено тегло – по-голямото тегло оказва натиск върху перинеума и увеличава риска от бъдещо изпускане на урина. Застоялият начин на живот и наследственото предразположение са фактори, които също не трябва да бъдат пренебрегвани. Как да установя  дали моят перинеум има нужда от упражнения с нефритени яйца?

Пробвай при  уриниране да задържиш струята и ако се справиш – това е чудесно и място за притеснение няма. Ако просълзят няколко капки, твоя перинеум има нужда от укрепване. Хубавата новина е, че няма нищо притеснително и с редовни тренировки мускулатурата може да се тренира. Упражненията с нефритено яйце са лесен и бърз начин за нейното укрепване.

Обърни внимание, че дори твоят перинеум да е силен, ако използваш нефритени яйца, ще увеличиш своето сексуално удоволствие и ще подобриш цялостното си здравословно състояние и ще тушираш бъдещи проблеми през менопаузата. Жените, които практикуват упражнения с нефритени яйца имат много добро физическо здраве, а техните полови органи са еластични като на млада жена. Вижте още 20 ползи, който носят упражненията с нефритени яйца, а ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни зададете през контактната форма или да ни се обадите на телефон 0888 88 35 95.