Безплатно събиране на електроуреди в София

1
Добави коментар
ivelin123
ivelin123

Изнасяне на електроуреди

Hamal.BG извозва стари електроуреди БЕЗПЛАТНО, ако са 6 или повече на брой.

За по-малко количество от 6 електроуреда заплащате транспорт и екип за изнасяне.

1 или 2 електроуреда – 40 лв.

3 електроуреда – 30 лв.

4 електроуреда – 20 лв.

5 електроуреда – 10 лв.

Електроуредите в дома са едни от най-бързо амортизиращите се техники. Наред с това, поради бързо развиващият се и динамичен свят, в който живеем технологиите остаряват, измествани от нови. Всичко това налага изхвърляне на старите електроуреди и подмяната им с нови.

В другите страни е приета практиката на няколко години всеки електроуред да бъде подменян. За целта старите домашни техники биват извозвани до упоменати за целта места или в определени дни. Указаните по закон се изнасят, пакетирани по конкретни изисквания пред всяко жилище, след което минават специални коли, събират ел.уредите и извозват на специални места предназначени за целта.

В България тази практика съществува едва от няколко години, но дейността по събиране на електроуреди не се извършва от държавата, а от частни фирми. Услугата е безплатна, а за целта поръчката става персонално от всеки нуждаещ се от нея.

Защо е важно да потърсим услугите на фирма по събиране на електроуреди?

На първо място е ползата, която съвестната ни постъпка и действие ще донесат за опазване на околната среда. Всеки знае, че техниките са изработени от множество частици, които не се разграждат по естествен начин от природата, а наред с това захвърлени на нерегламентирани места, могат да създадат лоши условия за живот.

Степента на значимост за правилното събиране, изхвърляне и рециклиране на множеството продукти от различните индустрии е цел номер едно днес, за цялото човечество. Не е тайна и, че всеки един от нас, у дома, в гаража, мазето, складови помещения и къде ли още не има места, които с години е превърнал в бунища на електроуреди.

Отървете се сега от тях бързо, лесно и без никакви средства. Обадете се на фирма по събиране на електроуреди и разчистете дома си. Наред с ползата от ново пространство за нови цели в дома, ще може по-бързо да се оборудвате с по-модерна техника и уреди, а като най-голям мотив може да ви служи удовлетворението, че сте допринесли за по-добро бъдеще на планетата ни.

Безплатно събиране на електроуреди в София 5.00/5 (100.00%) 1 vote