Дневен хороскоп за петък, 8 май 2015

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Опитвате се да скриете тайна, която няма как да остане неразгадана. Колко и да се стараете да заблудите околните, просто няма как да успеете да осъществите плана си. Рано или късно всичките ви лъжи ще излязат наяве.

Телец Днес ще ви хрумне идея, която в началото ще ви се стори особено привлекателна и разумна, но след като обмислите ситуацията, ще си дадете сметка, че това всъщност не е толкова добра идея. Не съжалявайте – това в никакъв случай не е пропусната възможност.

Близнаци Краят на тревогите ви е съвсем близо. Всички неприятности, които ви се струпват напоследък, ще останат в миналото. От днес хубавите събития започват да заемат все по-голямо място в живота ви.

Рак Голямо влияние върху вас и върху живота ви като цяло оказва човек, който ви приема за даденост, и се опитва да налага мнението си във всичко, което правите. Престанете да му позволявате това своеволие – животът си е ваш и единствено вие можете да решавате каква посока ще поемете.

Лъв Днес ще се завърнете в средата, която обичате, и в която наистина можете да бъдете себе си. В последно време ви се налага да се преструвате на такива, каквито не сте, и да бъдете в компанията на хора, които не харесвате. Това приключва днес.

Дева Централно място сред приоритетите ви заема чужд ангажимент, който е от изключително значение за вас. Виждате, че човекът, от когото то зависи, е несериозен и не можете да разчитате на неговото благоволение. Заемете се сами с осъществяването на тази задача.

Везни Примирението не е опция в нито една ситуация. Ако нещо не ви харесва, трябва да заявите открито своето мнение и да се опитате да промените нещата. Не се съгласявайте с нищо, което е различно от онова, което заслужавате.

Скорпион Денят е белязан със знака на радостта. Нито едно събитие няма да развали доброто ви настроение, а усмивката няма да слиза от лицето ви. Това се дължи и на променената ви нагласа към света.

Стрелец В момента в живота ви се случва огромна промяна. Ако все още не сте го забелязали, вече е крайно време да си дадете сметка за това накъде отиват нещата. Поемете контрола в свои ръце.

Козирог Време е да се отървете от онези неща в живота ви, които ви натъжават, и помрачават настроението ви. Това са както хора, които ви затрупват с негативна енергия, така и навици, които ви вредят. Освободете се от тяхното влияние.

Водолей Сутринта е изпълнена с малки приключения, които ще тестват издържливостта и желанието ви за успех. Дали сте се справили успешно, ще разберете през късния следобед.

Риби Емоционалното ви състояние е силно разклатено. Помислете каква е причината за това и се фокусирайте върху разрешаването на проблема. Не може да продължавате да живеете по този начин.