Константин забрани Галин!

3
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Коцето не може да преживее, че е изместен от младежите Галин и Фики. И макар двете чалга лъвчета да имат най-много участия и да са канени от елитни дискотеки, колегата им категорично е забранил да се появяват в неговото заведение.

Последната неделя Фики направи своя дебют в кръчмата на Коцето, където извиваше глас за жълти стотинки, преди да стане популярен. Неговият баща Тони Стораро поискал бартер от колегата си – да покани сина му, ако иска той самият да пее в неговото заведение. Така Фики с връзките на баща си отново успя да се набута.

Галин също е имал едно участие при своя конкурент, но то било по заместване на гръцката звезда Йоргос Ясемис, който часове преди участието се обадил да каже, че е възпрепятстван и няма да успее да пристигна навреме. Свободен бил единствено актуалният младок, който успял да покрие дупката. Но пък Коцето отказал да пусне реклама за неговото участие и никой не знаел, че той ще извива глас там.

Според мълвата, чалга ветеранът го е направил нарочно – за да няма фенове на Галин и с това да покаже, че конкурентът му на сцената не е харесван и не води хора, следователно – не може да печели от него. Това обяснил и пред фирмата си, опитвайки се да злепостави тийнидола. В страницата на неговия клуб хората често питат кога ще гостува Галин, а коментарите им бързо са трити, което не остава незабелязано сред по-върлите почитатели на младока.

Константин често се изказва неласкаво за своя опонент и категорично отказва да се признае за бита карта. В края на миналата година той представи дуета си с Алисия, за да може да предизвика интерес сред аудиторията и до последно се е надявал, че от „Пайнер” ще му връчат наградата за „Певец на годината“. До нас достигна слух, че Коцето дори е предлагал пари на медии, които да пишат лошо за Галин, а пък в класациите да го поставят на челни позиции.

Красимир КРАСИМИРОВ