С перфектна фигура за лятото! Отслабнете с кавитация! – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

Посрещнете на Лятото със самочувствие! Отслабнете и премахнете целулита в Център за красота Милано!

Вече започвате да се оглеждате за поредната мъчителна диета и да се чудите как ще намерите време за потене във фитнес залата! Забравете за това! Сега можете да моделирате тялото си както пожелаете! Чрез метода на кавитацията можете да отслабнете, да премахнете целулита, да стопите излишните килограми и да се сдобиете с фигура за завиждане.

 

Кавитацията е най-модерния, безопасен и ефективен начин в борбата с излишното тегло и целулита. Тя представлява безболезнена, безоперативна липосукция чрез уникален ултразвуков микромасаж, при който мастните клетки се превръщат в течност, която се отделя от организма по естествен начин.

 

Център за красота Милано разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация, с доказани резултати от първата процедура! Ефектът е невероятен – с една процедура е възможно да се редуцират до 5 см от обиколката на третираната зона. Необходими са от 6 до 10 процедури, които се провеждат през интервал не по-малък от 7 дни.

 

Офертата включва:

Една процедура кавитация на зона по избор за 9.99 лв.

Избор на зони за третиране:

Бедра (вътрешна или външна част);

корем;

паласки;

седалище;

прасци;

ръце.

​Времетраене на една процедура – 15 минути

Противопоказания:

Диабет, заболявания на сърдечно-съдовата система, високо кръвно налягане, язва, язва на стомаха и на дванадесетопръстника, пейсмейкър, метални импланти в тялото/вкл. противозачатъчна спирала/, заболяване на черния дроб-хепатит, цироза и рак. 

Не се прави кавитация при бременност, кърмене, хирургични интервенции на коремните органи през последните 6 месеца, по време на менструация.

Кавитация на корема не се прави на празен стомах.

Изисквания:

По време на процедурите се препоръчва, да се избягват храни, богати на мазнини и протеини. 

За да се повиши метаболизма и да се подпомогне и улесни работата на черния дроб е препоръчително да се правят леки физически упражнения. 

Желателно е след процедура да се пие по 1,5 – 2 литра вода на ден. 

За да се щади черният дроб е необходимо между две процедури да се почива минимум 7-10 дни. 

Реклама:

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София