Свежи принтове за стилна и незабравима лятна визия от NewLook » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес нямаше как да не почерпим вдъхновение от чисто новата колекция на страхотния онлайн магазин New Look, която е посветена изцяло на принтовете! Всякакви, в най-различни цветове, форми, големини! И най-вече – натоварени с безгрижното лятно настроение и желание истинската любителка на модата да изпъкне и да се отличи от тълпата където и да отиде!

Разбира се, отново залагаме предимно на роклите и причината е, че те ужасно много ни липсваха през студените месеци тази година. За това пък сега сме готови да ги приемем под всякакви форми и дизайни – дръзки и подчертаващи тялото, елегантни и разкроени от талията или игриви и свободни. Дълги, къси, миди, няма значение! Важно е обаче винаги да имате една под ръка, защото човек никога не знае кога ще му се наложи да се облече светкавично за някое парти, среща или обяд с приятели.

Принтовете ще ви помогнат да се отличите, където и да отидете, защото са стилни и женствени. Ако сте избрали ярки текстури, ние ви съветваме да ги оставите да бъдат основен акцент на визията ви като ги съчетаете със семпли аксесоари или обувки. В случай че сте се спрели на черно-бели или по-монтонни принтове, чувствайте се свободни да добавите малко цвят с дръзки обувки, statement колие или красива чанта.

Както и сами ще видите, New Look залагат на флоралните мотиви, което е разбираемо според сезона. Освен това брандът добавя и много принтове, които ни напомнят за безгрижната мода на 70-те. Както знаете тя ще бъде особено актуална през лятото, за това инвестирането в подобни модели определено е разумно! Специално за вас подбрахме любимите си предложения от колекцията на New Look, но вие може да видите всички артикули ТУК!

Кликнте на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева