Никол Анистън: Порното е моят живот (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Никол Анистън е една от малкото истински красиви порно актриси, брато. Няма нищо излишно по нея – сини очички, устни като праскови, цици като на петокласник главата, дупе козунак, а другото няма да го описваме, че ще е много неприлично от наша страна да напишем пресна мерудия, нали?

Блондинката е родена в Темекула, Калифорния, през 1987 година. Американка е, но има немски и гръцки корени. Анистън започва да се снима в порното през 2010 година, а до този момент е участвала в точно 187 сцени. Лично ги преброихме, за да не те излъжем, брато. Печелила е редица награди, като последната, която взе, е на списание “Penthouse” за модел номер 1 на годината.

Понеже си я обичаме, решихме да ти напишем статия за нея. Преди да започнеш да четеш, ръцете на масата, брато.

– Николино, слънце ненагледно, кажи как започна да едеш рода пред камерата?
– Нямах пари. Имах нужда от финанси, а в порното те се трупат бързо. В един момент нямах 10 долара в джоба си, в следващия трупах най-престижните порно награди.

– Вярно ли си работила в банка преди това?
– Да, дори няколко години. После започнах да се снимам във филмите за възрастни.

– Ма много като тебе вече плакаха. 5 сцени и приключват с кариерата на порно актриса, а ти 5 години немаш спирачки?
– Може би е така, защото съм професионалист. За мен това е добър бизнес, в който трябва да знаеш кое е правилно и кое не е. Освен това, аз гледам да усъвършенствам себе си и да поддържам добри отношения с колегите.

– Звучиш ни малко като играч от “А” група. Ама си много красива, ше те изедем.
– Благодаря за комплиментите, но все си мисля, че не съм кой знае какво. Женски работи.

– Почти курвенски. Раздаваш се много пред камерата. Преди да започнеш да се снимаш, пак ли беше такава парантия?
– Не. Преди да започна да се снимам нямах никакъв опит и бях доста срамежлива. В индустрията обаче ме научиха на много неща и нямам търпение да стана още по-добра, въпреки че малкото срамежливо момиче понякога отново се появява в мен.

– Какъв си боклук, ще ни надървиш така като говориш. Много специалисти те определят като следващата Джена Джеймисън. Съгласна ли си?
– “Ти си следващата Джена Джеймисън” го чува всяка блондинка в порното. Не го приемам нито като комплимент, нито като обида. Не я познавам толкова добре и не мога да се определям с нея. Аз работя усилено, за да оставя собствена уникална следа. Дано да бъда висока летва за следващото поколение талантливи актриси, които влязат в индустрията.

– Я кажи по какви мъже си падаш, да си знаем да си бръснем ли гърдите или не?
– Имам голямо разнообразие от мъже в личния си живот, така че нямам определен тип мъже. Обичам секса, така че няма проблем, стига мъжът просто да има излъчване. Ако се поддържа в добра форма, ще му пиша плюсче.

– Абе, как по цял ден те лашкат на работа, а после отиваш у вас? У дома трябва пак да има джагара-джугара, нали?
– О, има, дори в къщи е много по-вълнуващо. У дома ме предпочитат с йога панталони и ластичка за коса.

– Малииииии… Ти каква си клесунгерица! А гледаш ли порно у вас, ей така за фонче?
– Не, дори преди да вляза в порноиндустрията никога не бях гледала порно и нямах абсолютно никакво изградено мнение за него, преди да стана част от всичко това. Започнах да разбирам за какво става въпрос след първите ми няколко месеца в порното. Тогава вече си изградих мнение и си признавам, че това са най-щастливите мигове в живота ми. Винаги ще съм благодарна, че ме направиха част от всичко това.

– Наша Цецка е срамежлива от камерата. Кажи някой трик, как да я предразположим? Да я надрусаме ли с нещо?
– В никакъв случай! При нас преди заснемането на сцена, всяка актриса подписва договор, че не е принудена да прави всичко това чрез насилие или под влиянието на наркотици. Жена, която не се чувства комфортно и не се харесва, няма да прави секс пред камера.

– Бах, ще вземем да научим нещо от теб. Я кажи, как се справяш с феновете?
– Всички са любезни. Аз насърчавам моите фенове, да дойдат и да си поговорим, да се снимаме. Няма да ги изям. Веднъж обаче бях на вечеря с мъж, който не знаеше за моята кариера. На масата отсреща двама ме разпознаха и дойдоха при нас. Беше голяма изненада за всички.

– Харесваш ли си работата? Закълни се в най-милото си!
– Обожавам своята работа! Приятелствата, които спечелих през тези години, са всичко за мен. Обичам и феновете, които ме спират да ми кажат колко ме харесват. Местата, които посетих, едва ли щях да видя, ако не беше индустрията. Понякога е изморително, защото пътуваш по няколко часа, следват снимки, а често ми се е налагало да спя по 60 минути на ден. Важното е, че съм здрава, хладилникът ми е пълен с храна, сметките ми са платени. Всичко останало е черешката на тортата.

– Николче, Николино моме, не издържаме, кажи коя ти е любимата поза, че ще скъсаме крачула?
– Лъжички. Скучно, нали?

– Абе, едва ли има скучна поза с теб. Я кажи, какво ти предстои? Какви творческите ти планове в близко бъдеще?
– Току-що приключих турнето си в Америка. Танцувах по разни заведения. Насочила съм се в областта на фитнеса и вегитарианския начин на живот. Имам някакви идеи, които искам да реализирам. Паралелно с това продължавам да се снимам. Няма как да е иначе, защото порното е моят живот.

Виж още:

Джена Джеймисън с урок по “Перфектна свирка” (18+)
Порно. Факти, цифри, цици и влагалища (+18)
Пет порно актриси, които да разпънеш на кръст (СНИМКИ)
Съветите на една порно звезда за по-добра орална любов (+18)
Порнозвездата Бони Ротен: Искам секс с Франк Синатра (+18)
Кажи “здрасти” на Джейда Стивънс. Порно актрисата набор 88′ (СНИМКИ)
Лиса Ан сложи край на бляскавата си кариера в порното
Шок! Виж как изглеждат порно актрисите без грим
Порното е по-евтино и още причини да не плащаш ТВ канала на родната “А” група
Как се озвучава немското порно (ВИДЕО)