Bet365 online – работещ линк към официалната страница

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

 

Как да направите своя залог в bet365 въпреки ограничението?

http://www.788-sb.com

 

Защо изпитвате затруднения с достъпа до Bet365.com?

Достъпа до bet365 online както и да останалите световни букмейкърски къщи беше блокиран от Държавната комисия по хазарта след спорен закон обслужващ интересите на хазартният монопол. Ограничението на интернет сайтове при наличие на съвременните технологии обаче се оказва доста трудна и невъзможна задача. В тази статия ще разберете как може да влизате в bet365 online и останалите хазартни сайтове.

Как да достъпя Bet365?

Винаги можете да използвате линка в началото на тази статия за достъп до bet365, той ще бъде обновяван постоянно и достъпа винаги ще е безплатен.

Bet365 достъп от телефона

Поради определни технически причини достъпа до bet365 online през мобилния телефон е достъпен където и да се намирате чрез мобилната версия на сайта: http://mobile.bet365.com, който е оптимизиран за всички видове устройства и не се изискват допълнителни приложения за достъп.

Онлайн телевизия в bet365

От известно време bet365 предлага една невероятна допълнителна услуга-гледане на по важните спортни събития на живо. Единственото условие за да може да гледате футболни срещи в bet365 online е да имате регистрация и повече от 2 лева по сметката си. Освен футболни срещи можете да се насладите на живо на голямо разнообразие от спортове като тенис, баскетбол, конни надбягвания и много други. В допълнение към чудесните коефициенти това прави bet365 предпочитен избор за повечето почитатели на хазарта. Все пак трябва да имате в предвид, че прозореца чрез който можете да гледате спорт на живо не е на цял екран, но все пак е чудесна безплатна услуга предлагана от bet365 online.

Регистрация в bet365?

След като веднъж успеете да достъпите сайта на bet365 online трябва да направите своята регистрация в него в случай, че нямате такава. Това става по следния начин:
1. Натиснете бутона регистрация от десният горен ъгъл на сайта.

 

 

2. Попълнете стандартната форма за регистрация в bet365.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обърнете внимание, че полетата отбелязане с * са задължителни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преминете към добавяне на вашия депозит и направете своя залог в bet365.

Актуални бонуси предлагани от bet365

Bet365 предлага да удвой парите Ви с бонус от 100% при залог не по-голям от 100 лева. Екслклузивно букмейкъра предлага и бонус от 50лева за играчи, които играят чрез мобилни устройства.

Алтернативни начини за достъп до bet365

1) Влизане в Bet365.  Можете да влезете в Bet365 online от банера по-долу. Актуален линк към бет365:

http://www.788-sb.com

2) Влизане през прокси сървър – влизането през прокси сървър е абсолютно анонимно, но скороста на зареждане на страниците е по-бавна примерен прокси сървър: bgproxy.net , ако напишете в Google прокси сървър ще можете да видите стотици резултати с безплатни прокси услуги, с които ще можете да направите вашия залог.

3) Влизане през мобилен телефон (с операционна система Android)

Свалете на телефона си  браузъра Opera(може да го свалите от Google Playstore tm).  След това влезте в настройките на браузъра включете  Off-Road Mode. С стартирането на този режим на браузъра вие автоматично използвате VPN сървъра на Opera и можете да влезете във всеки един интернет сайт без никакви ограничения !

Методи за разплащане

Bet365 предлага повечето от най-използваните методи за депозиране, без начисляване на допълнителни такси за теглене и депозиране.
Предлагаме Ви списък с използваните методи за депозиране в bet365 online:

Значително по-малък е списъка с методите за теглене от bet365:

Как най-лесно да се свържа с bet365

Най-ефективния и лесен начин за връзка с bet365 е да използвате опцията live chat от своя акаунт. Така, ще се свържете относително бързо с оператор на компанията, който с удоволствие ще Ви съдейства под формата на чат диалог. Винаги можете да използвате и имейл адреса на компанията

Допълнителна информация за bet 365 може да намерите на:

Twitter акаунта на компанията
Wikipedia
Видео канала на компанията в Youtube:

Както виждате забраната за влизане в хазартни сайтове като bet365 не е това, което изглежда. Тя е пагубна за бългаския спорт и потребителите на хазартни услуги. Моля имайте в предвид, че http://onlinetvbg.eu не Ви съветва да залагате в bet365 online и целта на тази статия е изцяло информативна.