Selah Sue кани лично българските си фенове на среща на живо с нея на 14-ти май в Зала „Универсиада“! видяна 240 коментари 0

10
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Очарователната белгийка и нейният екип пристигат с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто още в ранните сутрешни часове на 14-ти май.

Вратите отварят в 19:30 часа, като пръв на сцената ще излезе любимият представител от българската сцена – Ramsey Hercules (Boogie.FM).

След него ще се появи дългоочакваната Selah Sue, за да потопи българските си фенове в нейното емоционално живо представяне на последния си албум Reason!

Вдъхновяващата Selah записа специален личен поздрав за българските си фенове, с който ги кани да се срещнат на живо с нея на 14-ти май в зала „Универсиада!“

Визитката на Selah Sue:

Selah Sue ще гостува за пръв път в София, заедно с бандата си, с която в момента обикалят на мащабно турне и завладяват музикалните фенове с най-новата си музикална рожба – новоиздадения албум Reason.

Линкове към живи изпълнения на Selah Sue, заедно с бандата:

https://www.youtube.com/watch?v=N__v4AKzsUw

https://www.youtube.com/watch?v=scJGV7dmX7o

Веднага след дългоочаквания концерт на очарователната Selah Sue в зала „Универсиада“ всички фенове ще могат да продължат музикалните си вълнения на организираното официално afterparty в столичния клуб *Mixtape 5*!

Билети “РАННО ПИЛЕ”: 40 лв. /категория правостоящи/ само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./ Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв.

Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/412166125624896/