Защо Принц Джордж ще бъде най-добрият батко на света

3
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Сега ще ти разкрием кои са причините, които ясно доказват защо принц Джордж ще е най-добрият по-голям брат на своята сестричка принцеса Шарлот.

На животните с любов

Още от малък принц Джордж е заобиколен от домашни любимци и най-вече от кралското куче Лупо. Първородният наследник може да се похвали, че има куп очарователни пухкави приятели и по света, тъй като по време на първото си кралско задължение – турнето с майка му Катрин и баща му Уилям из Австралия, Джордж не скри, че обича да си играе животинчетата и е мил и грижовен с тях. А сега си има сестричка, за която да се грижи. Сигурни сме, че към новородената принцеса принц Джордж ще покаже добротата и нежното си сърце, точно като го показва и на този пухкав приятел на снимката.

Време за игра

Бузестият принц е известен с факта, че що се отнася до игри е много сериозен и хич, ама хич не обича да споделя играчките си с другите деца. Ние обаче сме убедени, че синът на Катрин и Уилям няма да има нищо против да дава любимите си джунджурии на по-малката си сестричка принцеса Шарлот.

Приказка без край

Съвсем скоро принц Джордж ще навърши 2 годинки, но това не значи, че вече няма куп интересни истории, които да разказва на новородената принцеса, докато я приспива, когато и двамата поотраснат. Все пак синът на Кейт и Уилям вече е обиколил не една и две държави и  континенти.

Детски глезотии

Благодарение на кралските си ангажименти, свързани с пътувания по света, Джордж вече има такива детски играчки, за които повечето му връстници само могат да си мечтаят. Така че сестричката му определено ще бъде облагодетелствана да разполага с колекцията му, в която влиза и този голям плюшен вомбат от Австралия, например.

„Да не сте посмели да пипнете сестра ми“

За крехките си години принц Джордж вече неведнъж е показвал, че има характер – и то какъв само! Убедени сме, че като по-голям батко той ще се застъпва, грижи и пази малката принцеса от всички, които се заяждат с нея или просто не й угаждат. Плюс това бебе Джордж се роди доста едричък – най-пухкавото кралско бебе от близо 100 години насам, което означава, че ще тропа по масата и ще командори всички наред.

Джентълмен

Принц Джордж определено вече има подход към дамите. Така че синът на Катрин и Уилям ще бъде истински джентълмен към сестричката си и ще се стреми тя винаги да е щастлива, доволна и обгрижвана.

Чаровник

Няма човек, който да не се съгласи, че първородният син на принц Уилям и Катрин, и бъдещ крал на Англия, е същински чаровник. Наясно сме, че това не го прави най-добрият по-голям брат на света, но все пак нямаше как да подминем този неоспорим факт.

Новини за Принц Уилям
Интервюта с Принц Уилям