Като две капки вода-Сезон 3-Епизод 11

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Като две капки вода-Сезон 3

Запазено място в пролетната програмна схема на Нова има третият сезон на Като две капки вода-Сезон 3. Предаването, превърнало се в гаранция за забавление, отново среща зрителите с най-впечатляващите превъплъщения.

Този сезон селекцията от звезди надминава и най-смелите очаквания за забавление, провокация и артистична трансформация. Част от суперзвездния отбор са изпълнителят Азис, чаровната водеща Джуджи, комикът Филип Аврамов, принцесата на X Factor Жана Бергендорф, имитаторът на премиера Ненчо Балабанов, рап императорът Криско, както и очарователните актриси Нона Йотова и Милена Маркова – Маца.

Водещите Зуека и Рачков усилено подготвят изненади за новата порция знаменитости, които ще се превъплътят в образите на световни музикални звезди през новия сезон. „Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези, следящи ни във Facebook”, споделят с усмивка двамата актьори.

Изненада и за редиците на журито поднася третият сезон, като задължителната за шоуто гостуваща звезда ще бъде и четвъртият елемент от журито в състав – Магърдич Халваджян, Хилда Казасян и Фънки.

„Като две капки вода”: понеделник от 20.00 ч. по Нова.