Спечели двойна покана за Deep Dish на 5 юни

5
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Емблематичното дуо идва за първи път у нас за премиерното Airborn парти на летище София

След по-малко от месец, на 5 юни, в парка на летище София е първото издание на Airborn, с подкрепата на Solar и „Хайнекен“. За летящ старт на новороденото музикално събитие пристига дуото Deep Dish.

Към тях се присъединява още един магнетичен тандем – двете нежни половинки от Blond:ish. С гости като тези началото на лятото звучи многообещаващо…

За пръв път след разпадането на Deep Dish през 2007-а ще видим Дъбфайър и Шарам в пълната им сила и вдъхновение – само година след официалното и дългоочаквано събиране на дуото.

Носителите на „Грами“ за ремикса на Дайдо Thank You са влезли в историята на електронната музика със завладяващите си стил и енергия. Още с дебюта си Junk Science, отличен като албум на годината, те бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици.

Следва поредица от успешни музикални проекти, награди и номинации, с които Deep Dish поддържат летвата високо. След дълго творческо прекъсване дуото се завръща с дебют на Ultra Music 2014 и сингъла Quincy.

Точно толкова заредени ги очакват и на сцената на Airborn. И за да бъде нощта още по-специална, зад пулта се развихрят и русите изкушения Blond:ish – Анастейша и Виви-Ан, които не за първи път гостуват у нас.

Промобилетите на цена 30 лв. са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg и клуб „Ялта“. Участвайте и в томболата за двоен пропуск за музикалното събитие – трябва само да отговорите правилно на следния въпрос (в полето за коментари най-долу, с истинския си „Фейсбук“ профил): 

С кой вид градски транспорт вече се стига и до летище София?

а) тролей

б) трамвай

в) метро

Източник: клуб „Ялта“