Защо да обзаведем офиса си с ретро мебели от масив

1
Добави коментар

Хората, които от дълго време са в бизнес средите, със сигурност знаят какви са водещите тенденции при офис обзавеждането. Днес, на мода са изчистеният дизайн с хром или стъкло, както и минималистичният стил, нещата, които заместиха традиционната от години дървесина. По този начин, обаче, я превърнаха и в лукс, понеже ценителите и хората с възможности знаят, че масивните мебели са бижуто в едно помещение, а какво остава, ако са ретро…

Ретро мебелите са красиви, изискани, за хора със стил, които знаят какво преследват, търсят и искат. Те всяват респект и изграждат имидж на успешен бизнесмен, независимо дали сте в началото на кариерата си или имате достатъчно опит. Този тип мебели от дърво създават едновременно уютна, комфортна и луксозна обстановка, в която както вие, така и вашите гости ще се чувстват невероятно.

Масивните мебели, които производителите биха могли да ви изработят по поръчка, може да бъдат от началото на 20-ти или края на 19-ти век – елегантност и класа. Ако имате богато въображение, може да предложите лични идеи, като ретро писалище или стол със старинни елементи, например.

Луксозните ретро мебели от масив са изящни и красиви, създаващи спокойна атмосфера за работа. По-важното им качество, обаче е, че благодарение на създадени от естествена дървесина, която отговаря на еко стандартите. Няма как да не отбележим и предимството, свързано с факта, че тези мебели са чудесни звукоизолатори.

Когато избирате мебели за офиса си, вземете под внимание материала. Най-подходящи за кабинет са масивните мебели от бук, дъб, череша и орех. Нека нюансите да бъдат тъмни, внасящи класа, стил, автентичност и предизвикващи уважение. Добре е да знаете, че задължително трябва да обзаведете работното си място с четири елемента: бюро, кожен стол, витрина (за награди и отличия) и канапе, или диван за гости. Оттам нататък, можете да прибавяте каквото си поиска, защо не и една красива и пълна библиотека или кът за делови разговори с масичка и канапе?

Изборът е ваш, единственото условие е да подбирате с вкус и да съчетавате с финес. Ако се нуждаете от помощ, служителите винаги ще ви „услужат” със съвет. Открийте перфектната комбинация между мебелите, цветовете, предметите и като цяло всички елементи в стаята, за да се превърнете в шефа, от чийто офис на никого няма да му се излиза.