Почивка на планина в Рибарица! Нощувка на All Inclusive + басейн за ДВАМА на Топ цена в Комплекс GREEN VILLAGE!

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Планинският комплекс GREEN VILLAGE се намира в курорта РИБАРИЦА, в историческата местност Костина до реката.GREEN VILLAGE е на 8 км. от Тетевен и само на 120 км. от София.

В прохладна дъбова гора, върху площ от 9.1 декара са изградени двуетажна хотелска сграда и 7  самостоятелни двуетажни вили с обща инфраструктура, които умело се вписват в стилистиката на обкръжаващата среда.

Комфорта на комплекса се допълва и от външен басейн, ресторант с капацитет 60 места, барбекю на брега на реката и охраняем паркинг.Хотелската част разполага с 5 стандартни двойни и 4 тройни  стаи, 2 семейни стаи и 2 апартамента.

Всички стаи са уютно обзаведени и оборудвани с телевизор и собствен санитарен възел.Румсервиз, Кабелна телевизия; Малки хладилници само в апартаментите и семейните стаи; Безжичен интернет, паркинг, сауна, фитнес.

Планински комплекс „Green village” предлага на своите гости:

Ресторант Барбекю на брега на рекатаВъншен басейнБезжичен интернетТенис на масаРумсървизОхраняем паркингСаунаФитнес

Можете да направите романтична ретро разходка с кабриолет, фотосафари с горски пикник, пешеходни турове в планината с квалифициран водач, атракционен риболов с рибен пикник. Истински рай за орнитолозите представлява защитената местност “Черният рът”, където може да наблюдавате разнообразие от птици.

Условия
Ваучерът е валиден от 20.05.2015г. до 30.06.2015г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Почивка на планина в Рибарица! Нощувка на All Inclusive за ДВАМА на Топ цена в Комплекс GREEN VILLAGE!

Една нощувка на база All Inclusive за ДВАМА, настанени в двойна стая в хотелска част само за 55 лв. вместо 108 лв.Заплаща се ваучер от 5.50лв. през системата на www.Kolektivni.bg.Доплащане на рецепция.

Ваучерът включва:    Една нощувка за двама на база All inclusive, настанени в двойна стая в хотелска част. Стаята разполага с телевизор, баня с тоалетна, интернет, кабелна телевизия;    

Дете до 2 г. се настанява безплатно и при желание ползва бебешка кошара;    

Дете от 2 г. до 12 г. (ненавършени) настанено на редовно или допълнително легло в стая с двама възрастни ползва безплатно нощувка на база All Inclusive;    

При настаняване на 2-ма възрастни с 2 деца до 12 г. (ненавършени), първото се настанява безплатно на база All Inclusive, а второто дете, доплаща на място 20 лв. на ден за нощувка на база All Inclusive;    

При настаняване на един възрастен с 3 деца до 12 г. (ненавършени), третото дете доплаща на място по 20 лв. на ден за нощувка на база All Inclusive;    

Трети възрастен, настанен на допълнително легло доплаща на място 22.80 лв. на ден за нощувка на база All Inclusive;    

Безплатно ползване на: паркинг, открит басейн, детска площадка, фитнес уреди, барбекю, интернет, кабелна телевизия.

Необходима е предварителна резервация и посочване на дати за настаняване на телефон: 0893 642 039.

Намалението е валидно само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.