Странната ми женитба с капитанската дъщеря

1
Добави коментар
wenip
wenip

Нямах ни най-малка представа какво ще ми се случи на екскурзията, която ми подариха родителите ми. Всичко беше много примамливо, усмихнати хора се качвахме на огромен кораб, където любезният персонал ни настаняваше по каютите. Самият кораб беше истинско бижу, модерен, просторен, с басейн, кино, няколко бара и магазини. Мечта. Аз нали бях ерген, заглеждах се по младите красавици и си прекарвах чудесно. Сложих си бански и отидох до басейна. Имаше една руса мацка с изрязани бикини и без горнище, която се печеше на слънце и очите ми бягаха все натам. Точно се наслаждавах на перфектните й форми и бях леко възбуден, когато някаква жена се приближи към мен и ме помоли да й намажа гърба с крем. Побързах да го направя, за да ми се махне от главата и да продължа да наблюдавам русото изкушение. Жената ми благодари, отдалечи се, но скоро се върна с коктейл в ръка за мен. Приех. И това беше генералната ми грешка, залепи се за мен и повече не ме остави цял ден. Надявах се поне на вечеря да се откъсна от нея, но се оказа, че тя е дъщерята на капитана и мен ме настаниха на неговата маса.

Тя седеше до мен и не спираше да говори. Пихме вино и повече нищо не си спомням. Сутринта се събудих в непозната каюта и капитанската щерка спеше до мен. Не помнех дори как се казва. Видях, че на пръста й има халка, която предния ден липсваше. Ужасен видях, че и на моя пръст се мъдри същата халка. Каква глупост бях направил?

Когато видях, че отваря очи, директно я попитах какво се е случило и се оказа, че предната вечер баща й, капитанът, ни венчал. Нямаше какво да се прави, бях женен. Реших да поживея с непознатата, която вече беше моя съпруга. Тя влезе в банята, а аз извадих личната й карта и така разбрах, че се казва Виолета. Женитбата си имаше и добрите страни – всички ни глезеха, а нощем се наслаждавах на прелестите на съпругата ми.

Когато екскурзията свърши, капитанът и мой тъст ни подари апартамент. Заживяхме там. Аз ходех на работа, а жена ми си прекарваше времето с приятелката си Снежа. Двете бяха непрекъснато заедно. Не я харесвах, мъжкарана, с груби обноски и речник, пред който всеки шофьор би изглеждал като невинно дете. Виолета обаче не даваше да се издума лоша дума за нея. Имах чувството, че Снежа ме мрази, гледаше ме винаги с ненавист и почти не разговаряше с мен.

Веднъж се върнах по-рано от обикновено вкъщи и ги заварих двете в банята. Стори ми се странно, а и изглеждаше, че съм ги прекъснал. На другия ден купих камери и когато двете излязоха, ги поставих из цялата къща. После оставих бележка, че отивам в командировка, взех стая в един близък хотел и зачаках да видя какво ще се случи. Когато жените се върнаха и прочетоха бележката ми, започнаха да разговарят и аз чувах всичко.

Така разбрах, че Виолета ми е сложила нещо в чашата, за да успее да се ожени за мен, но всъщност е влюбена в Снежа, само че не иска хората да го знаят. Сега много неща ми се изясняваха. Реших, че ще се разведа. Продължавах да гледам какво правят жена ми и приятелката й, а те се целуваха и смъкваха дрехите от телата си. Гледах като омагьосан. Никога не бях виждал две жени да правят секс, беше изключително възбуждащо. Реших, че няма да бързам с развода. Прибрах се вкъщи и проведох разговор с влюбените гълъбчета, които заварих в кревата.

Отначало Снежа само ме обиждаше, но жена ми каза, че няма никакво намерение да се развежда и Снежа млъкна. Виолета искаше да продължим напред с брака си. Аз поставих само едно условие – да участвам в секс игричките. Метнах се при тях в леглото. Отначало ми беше малко странно с две жени, но изпитвах усещания, каквито до момента никога не бях изпитвал. Вече препоръчвам на всичките си приятели да се оженят, а за развод винаги има време. Автор: Александър Алексиев