Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в България

9
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в България

На 15 май във фабриката за мъжки костюми Ричмарт в Русе ще се състои конференция за бъдещето и потенциала на шивашката индустрия в България. В конференцията ще вземат участие фирми членове на БАПИОТ, които ще бъдат в Русе за Общо събрание на БАПИОТ.

По покана на УС на БАПИОТ в събитието ще участват г-жа Даниела Везиева, зам. министър на МИ и г-жа Дора Ирикова, съветник на министъра. Те ще се запознаят с шевното производство и възможностите на българските фирми, както и ще бъдат на разположение за обсъждане на въпроси, касаещи проблемите на сектора.

В най-голямата фабрика за мъжки костюми в Европа Ричмарт ще бъде представена системата Made-to-order за бързо производство и доставка до Европа.

Ще се дискутират възможностите за завладяване на нови пазари от българските производители.

Ще бъде създадена стратегия за целогодишни общи шоуруми на българските фирми в световни модни центрове като Париж, Брюксел, Копенхаген, Дюселдорф, Берлин, Лондон, Амстердам, Виена и др.

Фирмите, които имат желание да вземат участие могат да заявят това на адрес [email protected] като изпратят името на фирмата и брой хора, които ще присъстват.