5 изкушаващи разядки за лятото видяна 739 коментари 5

7
Добави коментар

Предстои един от най-хубавите, слънчеви и топли сезони. Наслаждаваме се на слънцето, морето, пясъка, приятелите, разхлаждащите напитки, но да не забравяме и храната. Тя е важна част за доброто настроение, тонус, разбира се и фигура.

Международната платформа foodpanda, подбра 5 от най-вкусните разядки, подходящи за летните месеци.

1. Скариди на скара със сос песто

Има безброй причина да консумираме морска храна, не само защото е вкусна, но е лека и много здравословна. Скаридите са едни от най- предпочитаните за летните месеци. Нашето предложение е да ги гарнирате със сос песто, което ще ги направи още по-освежаващи.

2. Сирена, поднесени с доматена салса

Сирената, съчетани с хубаво бяло вино и зеленчуци са перфектен избор за задоволяване на апетита през лятото. Ако опитате пикантната салса с добре узрели домати, люти чушки, кориандър и свеж лайм ви гарантираме, че ще се пристрастите.

3. Тиквички с фета и копър

Когато чуете тиквички, си представяте пържена храна. Пърженото не е най- подходящото за лятото, но ние ви предлагаме печени тиквички с фета и копър. Те са толкова вкусни, колкото и пържените, особено ако са приготвени с качествен зехтин.

4. Пилешки крила с мед и сок от лайм

Приготвени на скара, без много суетене и бъркотия в кухнята, те са подходящи както за обяд, така и за вечеря. Хрупкави и сочни те ще допринесат за още малко доза щастие през летните месеци.

5. Пълнени зеленчуци със сирена

Искате нещо бързо, вкусно и здравословно. Тогава зеленчуците са задължителни. Вземете домати, пресни чушки, тиквички. Направете смес от крема сирене, фета и авокадо и напълнете зеленчуците. Вкусът им е невероятен.

Каквито и храни да приготвяте или поръчвате, гледайте да бъдат консумирани с добра компания и хубаво питие.