Баджаначките Анелия и Емилия стоплиха отношенията си

7
Добави коментар

В последно време обаче двете спазват добрия тон дори започнаха публично да изказват суперлативи за творчеството си.

Емилия засвидетелства уважението си към Анелия, като я поздрави във Фейсбук за новия й музикален проект. Тя не скри, че с голям интерес е изгледала новото видео на конкурентката си. „Може да е всичко… но трябва да бъдем честни и справедливи. Браво на Анелия за новата й песен „Генерал“ – много як клип, изгледах го с кеф!!!“, сподели Емилия пред феновете си в социалната мрежа.

Анелия направи голям бум с новата си песен „Генерал“ и видеото към нея. Наш репортер обаче веднага забеляза липсата на иновативност в творческия екип на певицата. Тя се появи със същата визия, с каквато и нейната колежка Джорджия в клипа към песента „Не ми е съдба“, който бе промотиран през 2013 г. Песента й обаче не се открои и кражбата на Анелия остана незабелязана.

Парчето на Джорджия дори е изтрито от youtube, може да се намери единствено във vbox. Наши източници издадоха, че песента не е свалена случайно, а всичко е добре замислено. Джорджия не е издавала нови песни и вероятно от екипа на Анелия смятат, че се е отказала и няма да създава проблеми. Наш човек обаче ни увери, че Джорджия съвсем скоро ще се завърне на музикалната сцената с нови песни и в никакъв случай не е бита карта.

Това не е първото творческо безсилие от страна на Анелия и нейния екип. Клипът към песента „Трети път“ се оказа едно към едно с видеото „Женски номера“ на Ивена. „Сложно-невъзможно“ пък е заимствала от световната звезда Риана, „Така ме кефиш“ от Бионсе и т.н.

Красимир КРАСИМИРОВ