Fashion Choice: ЗАВРЪЩАНЕ НА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ СОЛЕЙ В ОБЛЕКЛАТА

1
Добави коментар

ЗАВРЪЩАНЕ НА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ СОЛЕЙ В ОБЛЕКЛАТА

Екипът на Фешън Чойс следи последните модни тенденции за това лято. Именно начина и подхода ни на работа прави нашата фирмата гъвкава при вземането на решения. Какво точно да се продава в онлайн магазина fashionchoice.bg? Решихме да предложим на нашите клиенти малко повече информация за тенденцията солей, тъй като това е един от модните хитове за последните месеци, като известни дизайнери вече я включиха в своите нови колекции. Според модните анализатори се очаква солей да бъдат хит за този сезон. Интересен е факта, как се налага отново модната тенденция солей в останалите страни по света. Тя е следната една известна австралийска блогърка Надя Феърфакс излиза на улицата, облечена с ярко червена пола солей, сива жилетка и пантофки тип балерина, като не подозира, че това ще поднови носенето на такъв тип поли и в други жени. По този начин се появява за пръв път й уличния стил (street style). Постепенно, с помощта на блоговете и социалните мрежи полите солей навлизат отново в гардероба на съвременната жена и днес те са моден хит. От тогава солеят набира популярност в блогърските среди и се превръща в модна тенденция.

Плисираните поли главно се използват за изграждане на романтичен, шикозен и ежедневен стил. Различната дължина представя различен стил. Късата до коляното и малко под него пола ни придава по-романтичен вид. Едновременно с това ни дава и усещане за женственост и леко загатнат сексапил. Подходящ е за горещите летни дни в градска обстановка. Ако е с дължина до земята, това предполага едно по-сериозно и делово излъчване в тъмносиньо и черно, но в нежно розово дава усещане за женственост и романтизъм. Цвят мента е хит на сезона и може да се съчетава с топове, блузи и ризи.
От друга страна, дългата до глезена пола придава повече класа, но това не ни пречи да я съчетаваме и с тениски за по-лежерен вид. Може да се носи както с високи и елегантни обувки (вечер и при по-официални случаи), така и с ниски сандали за през деня.
Плисираният солей не се среща само под формата на пола, но и като рокля. Тук ще ви вмъкна една хитринка. Ако разполагате с пола, дълга до глезена, но някак си вече ви е омръзнала, не се притеснявайте. Има решение за постигане на разнообразие. Просто вдигнете полата до нивото на бюста, пристегнете талията с тънък колан и получавате чисто нова рокля, в която ще изглеждате нежна и стилна.

във времето се наложиха гащеризони солей. Онлайн магазин fashionchoice ви предлага своя нов модел гащеризон солей в различни цветове. Изработен от мека и приятна на допир материя той е един модерен акцент във визията на гардероба ви. Неговите добре оформени плисета заедно с широкия ластичен колан ще подчертаят красотата на фигурата Ви, като същевременно ще Ви позволят да бъдете в крак с последните тенденции за градска мода. И тук отново богатството на цветове ще Ви позволи да изградите своя имидж – от свежи пастелни цветове, през наситени до цветове в тъмната гама, които успешно можете да допълните с редица аксесоари за повече стил и финес.

 

На страниците на нашия онлайн магазин може още да срещните панталон от солей, който е удобен за носене. Приятен на допир и същевременно елегантен. Панталонът с плисета успешно се съчетава с дрехите, които вече притежавате и допълва вашия гардероб с едно непреходно звучене, но ако все още нямате потник солей, то ние можем да ви предложим, който е много елегантен, свободен и с подплата. Може да го срещнете в различни цветове. На страниците на нашия сайт предлагаме потника в четири цвята. Така, че не се колебайте и си ги поръчайте в нашия магазин.