Био сокове Biotta и още здравословни храни и напитки в био магазин Bio Drink

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Biotta соковете въплъщават желанието на швейцарските си производители да предлагат добро здраве и жизненост като използват най-качествените органично произведени продукти. В 75 годишната история на Биота е невъзможно да се пренебрегне името на създателя им – Д-Р Хюго Бранденбергер. Репутацията и невероятната компетентност на Биота в отглеждането на органични растения е плод на силната му вяра в бъдещето на човечеството.

Био соковете са продукти, които се произвеждат, преработват и съхраняват без използването на неорганичните торове, хормони, антибиотици и стимулиращи растежа вещества. Био храните съдържат по-голямо количество полезни витамини – витамин С, магнезий, желязо, калций, хром и много анти оксиданти, известни със свойството си да предотвратяват ракови заболявания.

Ние от фирма Топ Груп Плюс ООД приемаме присърце възможността да Ви представим нашите продукти и да Ви дадем възможност да направите нещо добро за себе си!

Освежителни сокове

Освежителните сокове на Биотта са с уникален вкус, който гарантира желанието да опитате пак. Тези сокове са известни не само поради естествения им, изцяло плодов аромат, а и поради здравословното въздействие върху тялото. Пожелайте за себе си по-високо качество на живот и се впуснете в света на удоволствието.

Функционалните сокове

Консумацията на функционални сокове има положителен ефект върху човешкия организъм и в същото време повишава жизнената кондиция. Биота извлича най-ценните елементи от суровите продукти. Много от тях се признати от поколения заради положителните си качества. Изкуството е в оптималната комбинация от съставки и техните активни вещества, както и вкусовите им характеристики.

Някои от комбинациите от сокове служат за поддържане на функциите на тялото, а други за превенция, прочистване или диета.