Selfiest е новата социална мрежа за селфита

2
Добави коментар
wweb
wweb

Споделянето на селфита в популярни социални мрежи като Facebook, Twitter и Instagram е демоде. Това от което се нуждаем е система, която ще ни мотивира да си правим меме-селфи фотографии, като награждава най-добрите ни творби и ни свързва със селфи маниаци от цял свят.  

Selfiest е новото социално предизвикателство в мрежата под формата на мобилна платформа, която ни помага да откриваме и следваме любители на самоснимачката около нас, да разглеждаме актуалните снимки на приятели и да се съревноваваме за титлата „Крал на селфито“.

Приложението е снабдено с нотка на игра, защото можем да се конкурираме с останалите в седмични и месечни класации. Всяко качено селфи ни носи определени точки. Ако друг го хареса, получавате още точки. Ако някой ви последва, това означава само едно – още точки.

Колкото повече си взаимодействаме с останалите и разширяваме мрежата си, толкова по-големи шансове имаме да завземем едно от първите места в чартовете на съответната държава в която живеем, а защо не и глобално.

Selfiest е допълнен от ефекти и функции за обработка на снимките. Бутона за споделяне пък ни предлага да покажем снимките си в останалите социални мрежи с едно докосване. Приложението е снабдено с вградени рамки, стикери и възможност за вмъкване на типографски лица.

Selfiest за iPhone, iPad и iPod touch е достъпен безплатно в App Store. В случай, че искате да дигитализирате старите си снимки – Memories Photo Scanner е вашето приложение.