Тийнейджърка заклала Бекир Рамадан

1
Добави коментар
mignews
mignews

Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняема Г. Ф. Г. на 19 години за това, че на 11 май умишлено е умъртвила 20-годишния Бекир Рамадан. Тя е задържана с прокурорско постановление за 72 часа, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

В хода на разследването, проведено съвместно с МВР обвиняемата е направила самопризнания и е oказала пълно съдействие на разследващите органи. Окръжна прокуратура – Кърджали ще поиска постоянна мярка-„задържане под стража“.

Трупът на Бекир бе открит във вторник вечерта от майка му. Той е изчезнал в понеделник. Бил нощна смяна в бензиностанция „Али Транс“ в село Мъдрец. В понеделник сутринта дошъл с приятели на кафе в Кърджали. Те останали в заведение на булевард „България“, а той тръгнал да се прибира, за да се наспи. По пътя в колата се качил неизвестен човек, който нанесъл фаталния удар.

Бекир се върнал от гурбет в Дания и Белгия в края на минала година и през декември започнал работа в бензиностанцията. Като ученик пък претърпял тежък инцидент. Кола го блъснала и бил 20 дни в кома.