Магическите бижута на Познанието

2
Добави коментар
anhinora
anhinora

ТЮРКОАЗ И ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

Според традицията тюркоазът отразява здравето на тялото и аурата, чрез промяна на цвета си.. Той е силен камък, който тонизира и укрепва цялото тяло и регенерира тъканите.

Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. Смята се, че носи късмет, но когато е подарен, а не закупен….

Той е символ на красотата, силата и лоялността.

Индианците са вярвали, че тюркоаза има големи защитни сили, особено срещу зли очи. Наричали са го „небесен камък”. Вибрациите на тюркоаза могат да изградят духовен мост между световете и да даде силни психически сили на този който го носи.

Майстор лечител и камък на Ин (женската енергия), тюркоаза е най-полезен за женските заболявания. Използва се за превенция и лечение на главоболие.

Той е известен като изсмукващ камък. Когато го поставите върху болната част от тялото си, болестта бива разпозната и премахната от тялото, чрез изсмукване от камъка.

ПЛАНИНСКИЯТ КРИСТАЛ е универсален камък – лечител. Използва се при всякакви условия. Стимулира имунната система и балансира тялото. Отдава най-чистата си и силна енергия точно на мястото, на което тя е нужна. Пречиства органите и душата, като свързва физическото тяло с ума.

Планинският кристал е мощен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подобрява нашите мисли и енергия.

Гривна – 16 лв; код – 161

Обеци – 6 лв; код 162

Дизайн и изработка: Милена Ходжева Налична в Самоков. Вижте още на www.poznanieto.net See More