Данчо Лазаров: Васил Симов дава разнопосочни сигнали (ВИДЕО)

1
Добави коментар
SuperIvo
SuperIvo

Президентът на БФ Волейбол Данчо Лазаров разкри подробности около срещата си с представителите на опозицията. Това се случи след заседанието на Управителния съвет на родната централа, проведено днес.

„Сигналите от Васил Симов са много разнопосочни. Той не се е ориентирал с какво се захваща и може би не е добре информиран. Всеки лев е добре дошъл за федерацията. Ние изпитваме хроничен недостиг на финансиране, но въпреки всичко се справяме. На кого му достигат парите на този свят? Глобите съм си ги платил отдавна. На този свят всичко може да стане. Срещнахме се с Васил Симов. Всеки, който желае, може да помогне. Първо трябва да покажеш и после да се кандидатираш. Едни са показали на игралното поле, а други създадоха клубове. Не сме се пазарили за нищо. Отзовахме се на сигналите на опозицията, защото винаги е полезно да чуеш и други идеи. С опозицията не сме се договаряли за нищо. Общото събрание вероятно ще бъде интересно. Ивайло Константинов постоянно ми казва, че аз съм го направил лидер на опозицията“, заяви Данчо Лазаров.

България се кандидатира заедно с Италия за общо домакинство на Евро 2015 за мъже. Евентуалните градове-домакини, които могат да приемат мачове от шампионата на Стария континент, са София, Пловдив или Варна. Изборът на страните-домакини на Евро 2015 най-вероятно ще се състои на 10-и ноември в Люксембург.

СНИМКИ: ИВАН БЪЧВАРОВ, SPORTAL.BG