С какво мотористките превъзхождат останалите мацки? видяна 2903 коментари 11

4
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Не им трябва много багаж

Теоритично и практически доказан факт – жените имат нужда от два дни планиране и приготвяне на багаж, който ще се побере в не по-малко от два куфара. Всичко това с цел да се прекарат 5 незабравими дни на морето, например. Какво има в куфарите? Да видим… Сешоар, преса, гримове, 1-2 парфюма, няколко чифта обувки, дрехи и бански за всеки ден, плюс още толкова за всеки случай, две книги, списания, лаптоп… Какво има в раницата на мотористката? Най-основното – четка за зъби, бански, малка черна рокля, която не се мачка, чифт сандали, плажно олио, гланц за устни, спирала и… манометър за гуми. Правилото, което мацките с мотори следват е просто – без нищо излишно, отиваш на почивка, не на конкурс за красота!

Не им предлагай шампанско

А една студена бира. Ако искаш да изненадаш мотористка с незабравима първа среща, то я заведи на дълго пътешествие до малки градчета и селца. Ще преспите на палатка, а местната механа, която предлага скара и бира, ще е вашият ресторант с три звезди Мишлен.

Без много мрънкане

Път, умора, глад, жега, студ… Много важно, да не е свършил светът?! Та това си е част от играта.

Те са смели и корави момичета

Още един научен факт: ако караш мотор, рано или късно ще претърпиш лека злополука. Мацките с мотори знаят това и не страхуват да се качат повторно на ревящата машина, след като веднъж са имали взимане-даване с някое дърво или хлъзгав път.

Направи едно сравнение между старата ти приятелка и мотористката

С бившата се разхождахте хванати за ръка, докато тя кокетно се поклащаше на неудобните си токчета и придържаше лъскавата си чантичка на рамо. А новата ти рок мацка държи в ръка каска, секси и уверено стъпва с кожените си кубинки, а раницата на гърба ѝ е пълна с най-необходимото, ако ей сега решите да отпрашите към Пловдив.

Гледката, която не можеш никога да забравиш

Всички къси поли и токчета, секси блузки и дълги до дупето коси, не могат да се сравняват с яхването на мотор. Каска на главата, дупе, пристегнато в кожен панталон, и крак, описващ полу-шпагат, за да прекрачи седалката на мотора… Няма смисъл да описваме повече.

И като споменахме кожени дрехи…

Тя ще ви подкрепи на всяка цена

Както знаеш, всяка покупка на мощна, бърза и опасна „играчка“, независимо дали става въпрос за мотор или автомобил, бива недооценена от повечето жени. За тях това е влагане на пари в „машина, която не стига, че е скъпа, ами е и опасна!!!“ Ако жената до теб обаче е мотористка, то тя непременно ще оцени мераците ти за нов мотор, дори ще разглежда каталози с теб и ще ходите заедно на огледи. И нещо повече – някой ден може би самата тя ще ти подари ревяща машина! Е това ако не е яко?!?!!!

Тя може да стои зад, пред и встрани от теб

Това звучи странно, но е съвсем просто. С нея можеш да споделяш една седалка, понесени напред в прегръдка или да карате един до друг на два различни мотора. Свобода и близост едновременно.

Майка ти ще я хареса

Може да не одобри екстремната страна от личността ѝ, но със сигурност ще хареса факта, че е силна жена, а не разглезена кифла. Всяка силна жена е стабилна и във всяко друго отношение – семейство, деца, кариера. Нищо, че е малко лудичка и търси адреналин – точно копнежът по екстремност е онова, което я балансира като човек.

И накрая… Всеки твой приятел ще ти завиди

Попитай който и да е от момчетата какво мисли за мацка с мотор. Питай ги де!