Извозване на стара бяла техника

1
Добави коментар
ivelin123
ivelin123

Извозване и изхвърляне на стари електроуреди София 0893 29 33 33

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Разполагате със стара бяла техника, от която искате да се отървете, но поради една или друга причина, не бихте могли да се справите сами с тази задача, то не се отчайвате. Може би не знаете, но има много фирми, които изкупуват и събират стара бяла техника за рециклиране. Така, че вместо да правите няколко курса до пункта за изкупуване на метали, където ще Ви дадат жълти стотинки за старата Ви печка, хладилник, фризер, пералня и всичко останало, то най-добре се разровете в интернет и със сигурност ще намерите фирма, която да се погрижи за Вашата стара бяла техника.

При положение, обаче, че не искате да се разделяте със старата си бяла техника, а просто искате да я извозите на друго място, където да я складирате, но не разполагате със собствен транспорт, то при това положение трябва да се обърнете към фирма предлагаща хамалски и транспортни услуги, която да се заеме с извозване на стара бяла техника. Така ще си спестите всичките усилия, време и нерви, които ще Ви коства това начинание. На пръв поглед може да Ви се струва лесно, но ако се захванете сами с натоварването и разтоварването й ще се убедите, че това в никакъв случай не, е така.

Извозването на стара бяла техника или стара спалня, легла и гардероби изисква много физически усилия. Старите печки, хладилници и фризери тежат в пъти повече от днешните, които се предлагат по магазините. Освен, че ще Ви бъде необходима чужда помощ за натоварването и разтоварването на техниката, то ще Ви трябва и транспорт, с който да извършите извозването, а малцина са хората, които разполагат със собствен такъв.

Именно поради тази причина Ви препоръчваме да се обърнете към някоя фирма предлагаща хамалски и транспортни услуги, вместо да търсите транспорт от приятели, с който да извършите извозването на старата бяла техника. Общо взето парите, които ще дадете за гориво са почти толкова, колкото ще заплатите на хамалите за извършената услуга, с основната разлика, че няма да си губите времето и ще се предпазите от евентуални контузии при товаренето и разтоварването на тежката пералня, фризер и всичката останала бяла техника, с която разполагате.