Уникално! Бебе тотално ОТКАЧА на песента Turn Down For What (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Явно зарибяващата песен на DJ Snake и Lil’ Jon – Turn Down For What не е харесвана само от тинейджъри и хора, ходещи по нощни клубове. Явно ритъма на парчето е неустоим дори за бебета! Вижте едно , което само като чуе това парче изпада в транс и почва да танцува! Видеото е от моналата година, но съвсем наскоро стана популярно в Фейсбук, където беше гледано от милиони! Не забравяй и ти да го споделиш с приятелите си ! Ако видеото не работи или…

Хареса ли ти песента?

Можеш ли да танцуваш по-добре от бебето?

94

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 3.73 ( 2 votes)
94

Явно зарибяващата песен на DJ Snake и Lil’ Jon – Turn Down For What не е харесвана само от тинейджъри и хора, ходещи по нощни клубове. Явно ритъма на парчето е неустоим дори за бебета! Вижте едно , което само като чуе това парче изпада в транс и почва да танцува! Видеото е от моналата година, но съвсем наскоро стана популярно в Фейсбук, където беше гледано от милиони! Не забравяй и ти да го споделиш с приятелите си !

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара