DONNA и DEE изкачат с горещ хит „НЯМА ДРУГИ“ е вече факт

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

DONNA и DEE изкачат с горещ хит „НЯМА ДРУГИ“ е вече факт

„Няма други“ вече е факт. Това е най-новата песен на DONNA. В парчето взима участие DEE Baby.

Премиерата на проекта е на 20 май. Видеото към песента е дело на един от водещите режисьори в музикалния бизнес у нас Радости Събев – Shosho. Снимките на клипа се случиха в два снимачни дни – в стара боксова зала и студио.

Във видеото взимат  участие – двама гвардейци, две танцьорки, както и Бехайдин, който познаваме от формата „България търси талант“.

„Няма други“ е създадена от Pure The Movement, които се погрижиха за музика, текст и аранжимент. Музикален продуцент е рапъра X. Прогнозите за „парчето“ са това да бъде ХИТ! От много време насам феновете на талантливите изпълнители искаха точно това – съвместен проект на най-стилната българска певица и най-добрият хост и емблематичен рапър на България!

Във видеото DONNA сменя четири визии. За стайлинга на младата певица се погрижи Get Fresh , гримът е на Десислава Бекирска, а за прическите – Мариета Николова.

След успеха, на проекта „Толкова“ , в колаборация с Владо Димов, DONNA  продължава да радва и изненадва почитателите си и „Няма други“ е доказателство за това. Талантливата певица стартира своята кариера като част от момичешката група в първото издание на X factor, има вече зад гърба си четири успешни проекта в различни стилове  – „Waiting for the sunrise“ и „Fade Away“ с DJ Diass,  „Ще живеем вечно“ с Pavell & Venci Venc’, който се превърна в евъргрийн и „Не става така“.

Наскоро изпълнителката прояви актьорския си талант в българска кино продукция, която до края на годината ще се появи на големият екран. DONNA има актьорски опит и в няколко модни филма и престации в клипове на свои колеги.

DONNA е студент в Национална Музикална Академия „Панчо Владигеров“ с профил поп-джаз пеене при доц. Алис Боварян, но успява да намери време за всичко.

DONNA & DEE Baby признават, че „Няма Други“ е само началото на тяхната съвместна работа и вече работят и по нов проект. Съвсем скоро DEE пуска и самостоятелен проект.

Това лято двамата изпълнители ще прекарат на морето, където ще съчетаят изяви с приятни емоции. DONNA споделя, че по време на снимките на видеоклипа към „Няма други“ е имало изключително забавни и интересни моменти, които ще публикува като бекстейдж снимки в официалната си Facebook страница.

DONNA не крие вълнението си от появата на проекта „Няма други“, на който е и продуцент.

През юни DONNA ще вземе участие в парти формата Rooftop.city, като live vocal. Именно с младата певица стартира и протипа на формата – Rooftop LIVE – “Donna & Friends“‘ с участието на Ангел, Моисей и Васко Иванов Dexter.