9 гениални идеи за декориране на лавици

1
Добави коментар

Секцията или лавиците са едно от нещата, които определят облика на дома ни. Всеки иска да има уникален вид на жилището си, което да изразява неговата индивидуалност. Конфекцията в производството на мебели прекалено уеднаквява интериора. За да избегнете тази досада, ще ви предложим няколко интересни идеи за декориране на лавици, които може да използвате. А ако ви предстои голям ремонт или обзавеждане на ново жилище, свържете се с опитни професионалисти, без да се колебаете!

Да използваме огледала

Източник

Огледалото не само отразява образи, то създава чувството за по-голямо пространство и дълбочина. Поставено в плоскостта на дъното на рафтовете, ги прави да изглеждат дълбоки. 

Виж още: Най-модерното високотехнологично легло със смайващи екстри

Да изложим картина     

Източник

Извеждането на преден план на някаква репродукция, скица, а защо не и оригинална художествена творба не на стената, а в рамките на секцията, придава специфичен, интересен и артистичен стил на помещението.

Използване на наситени цветове      

Източник

Мебелите в наситен цвят придават свежест и индивидуалност на дома. Опитайте тази идея!

Да приложим геометрични детайли

Източник

Те придават известна раздвиженост, когато погледът се спре на тях. Тези геометрични елементи са прекрасно допълнение на хола.

Да се възползваме от празнотата

Източник

Тук направо се злоупоребява с нея. В първия момент чувстваме някаква незавършеност. Но вижте ефекта на наситения оранжев цвят. Той запълва пустотата и я превръща в изкуство.

Осигурете си практичност

Източник

Лавиците в дома ни са направени за удобство и трябва да поберат много и различни вещи. Книги, бутилки, вази… има нещо очарователно и привлекателно в този хаос. Всъщност това е чара на ежедневието.

Координиращи цветове

Източник

Това е идея от дизайнерски апартамент. Много семпло, но доста креативно и подредено решение.

Да използваме тапет за фон

Източник

Видяхме ефекта на огледалото и картината като гръб на секцията. Тук предлагаме нещо по-шарено, което дава енергично настроение. Можете да заложите на любима картина или вдъхновяващ пейзаж, вариантите ви са безброй!

Виж още: 10 очарователни италиански кухни в минималистичен стил

А може да е бар

Източник

Ако книгите са малко и ги ползваме рядко, защо да не ги наредим на най-високата лавица. Тогава ще се отвори място за толкова приятни неща. А и това е стил, показващ характера ни.

Придайте закачлива нотка и оживление на вашите лавици. Това ще ги направи уникални! А ако се нуждаете от професионална помощ за обзавеждането на вашето жилище, свържете се с опитни дизайнери още днес. Можете да разгледате различни оферти и да заявите индивидуален проект лесно и безплатно.