Кредит без лихва за цяла година ще получат трима клиенти на SG Eкспресбанк

1
Добави коментар

Възможно ли е да изтеглиш жилищен или потребителски кредит и банката да изплати лихвата ти за цяла година? Напълно! Такава възможност предоставят от Societe Generale Eкспресбанк за клиентите си от регион Бургас, които от началото на май до края на юли могат да участват в томбола и да станат един от тримата спечелили тази атрактивна награда.

Промоцията важи за всички нови и настоящи клиенти на финансовата институция, които са усвоили потребителски кредит Експресо, Компакт, ипотечен или жилищен кредит за сума не по-малка от 1 250 лева в периода от 1 май до 31 юли в някой от офисите на Societe Generale Експресбанк в Айтос, Бургас, Гълъбово, Казанлък, Карнобат, Нова Загора, Раднево, Сливен, Стара Загора, Чирпан или Ямбол. За да бъдат включени в тегленето на наградите, потребителите трябва само да подпишат специален формуляр и да отговарят на условията на играта.

Тегленето на наградите ще се състои до 14 август 2015 г. в сградата на централния офис на Societe Generale Експресбанк в град Бургас и в присъствието на нотариус.