ATV под наем в Пловдив

2
Добави коментар
fencheto
fencheto

Нашите АТВ-та са маркови и от водещите марки в световен мащаб: Can-Am, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Bombardier. Всички са с автоматични скорости, лесни за управление и подходящи за всеки. АТВ-тата са идеално потдържани и сервизирани. Водачите ни са обучени и познават района изключително добре.  Ако следвате техните инструкции не трябва да се притеснявате от травми и наранявания.

Нашият екип задължително провежда начален и безплатен инструктаж който включва: 1. Запознаване с по-важните части на АТВ-то и тяхната работа; 2. Инструктаж по мерките за безопасно шофиране; 3. Техники на каране; 4. Запознаване с маршрута и неговите особености:

Цени на АТВ – обиколки: Цените включват: АТВ, гориво, обучен водач, каска, боне, 10 минути безплатно обучение. АТВ Пловдив направи намаление на цените. Цени:

1 час  60 лв.
2 часа  85 лв.
3 часа  115 лв. 
4 часа   145 лв.    
6 часа (цял ден)  175 лв.    

 

  * Забележка:– предлагаме също и ВАУЧЕРИ за подарък, които може да подарите на ваш близък или познат. – при наемане на едно АТВ от двама души, вторият заплаща 1/2 от цената на първия – ако имате собствено АТВ и незнаете къде да карате, познатите места са ви омръзнали и искате да покорите нови,  свържете се с нас и ние ще ви разведем по много непознати и разнообразни маршрути.

 

Маршрути

Можем  да ви предложим разнообразни целодневни маршрути. Посочените дестинации се достигат само и изключително  по черни горски пътища и пътечки (никъде не се минава по асфалт). Открийте пътищата на Римляните и вашите пра пра Дядовци и Баби. Вижте от къде са минавали те когато е нямало автомобили.

Маршрути за цял ден:

До Хижа Здравец До връх Бяла Черква До връх Бонгьовица До връх Копривките До местност средните Ливади До село Добралък
    До село Орехово     До село Хвойна и Малево              До връх Персенк     До село Лясково     До село Яврово     До село Косово
  Село Ситово   Село Лилково   Връх Върховръх   Бряновщица   Яз.Антон Ивановци

За многодневни маршрути  предлагаме преходи до : Чудните Мостове , Пампорово , Чепеларе , Рожен, Копривщица.

Предлагаме също и маршрути за Адреналин:

За тези маршрути са належащи непромокаеми пантлони, яке и ръкавици. Идеална възможност за отмора, без значение на колко сте години. Кални  или по-труднодостъпни маршрути за едно истинско 4х4 преживяване. Подходящо НЕ САМО за мъже. Препоръчително е да носите видео камера или фотоапарат. Пригответе се ако има повече кал да ви измиват с водоструйка.