Доставка на цветя с БГФлорист – Доставка на букет от рози в София

1
Добави коментар
Tribal88

Букет от рози: какъв цвят и колко цветове? – как да изберем правилния букет от рози за доставка на цветя в София

Мъжете много рядко подаряват цветя на момичетата без причина. Обикновено букетът се  възприема като един обичаен и хубав подарък. Момичетата възприемат цветовете като израз на обич и грижи. Поетите казват, че цветята в ръцете на влюбените никога няма да избледнеят. Ако следвате тази фраза буквално, можете да проверите силата на чувствата. 🙂 Да поговорим за суеверия, предразсъдъци и погрешни схващания, които преобладават около букетите от цветя.

Какъв букет да поръчаме за суеверния влюбен:

Ако сте влюбени и суеверни, поръчвайте букети с доставка за любимия само с нечетен брой цветя! В България се счита, че четен брой цветя се доставят и подаряват само при изказване на съболезнования. 

Основният цвят на букета е много важен, тъй като той изразява чувствата ви. Например ето какво изразяват дадени цветове на цветята:

Червен – любов, страст.

Розов – нежност и съчувствие.

Жълт (съществуват две значения) – приятелство и радост, или измама и разрив на взаимоотношенията

Оранж – силно привличане и желание.

Бял – скромност, чар и невинност.

Имайте предвид, че най-важно е да подарите цветята с любов и отдаденост. Ако пък нямате физическата възможност да подарите цветя, възползвайте се от предлаганата от нас услуга по доставка на цветя с куриер в София и страната.

Ние от БГФлорист се стараем да помагаме и да радваме заедно с Вас любимите Ви хора. 

С поздрав!