bTV Lady ще излъчи филм за Златна Игла 2015 » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 24 май от 18:00 часа по bTV Lady ще бъде излъчен филм за годишните награди „Златна игла 2015”. Той хвърля поглед върху историята на най-авторитетнaта награда на Академията за мода и представя актуалните модни тенденции за сезона. Почитателите на изисканата и качествена мода ще могат да се насладят на ревюта на най-новите колекции на български дизайнери от тазгодишната церемония, на която бяха наградени новите носители на приза „Златна игла”.

Свои колекции във филма показват отличените от Академията за мода: София Борисова – „Дизайнер на годината”, Andrews – „Модна къща на годината” за г-н Павлин Андреев, Кирил Чалъков – „Моден гримьор”, Диляна Флорентин – „Моден фотограф”, Христина Ангелова – „Най-добър млад дизайнер”. Зрителите на bTV Lady ще могат да видят и модните творения на Есил Дюран, която се изяви в новото си амплоа на дизайнер и показа за първи път своя колекция по време на ревю-спектакъла на „Златна игла 2015”. Свои колекции показаха също дизайнерите: Веселка Крачунова, Росица Рангелова, Поля Кинова, Стоян Радичев, Марияна Папаличева.

Статуетките „Златна игла” по дългогодишна традиция са дело на най-добрия български бижутер – маестро Анжело Красини. Водеща на Годишните награди на Академията за мода беше очарователната Ива Екимова.  Продуцент на филма е проф. Любомир Стойков, изпълнителен продуцент – Александра Иванова, режисьор е Румен Ганев, а телевизионната реализация е на MediaPro.