Пойраз Карайел / Poyraz Karayel S01E01 (2015)

1
Добави коментар

Пойраз Карайел / Poyraz Karayel S01E01 (2015)

Рейтинг:

100
1
2
3
4
5

Гледан: 5

Новата поредица e с участието на известни и познати на родната и южнoсъседската публика актьори, като главните роли изпълняват Илкер Калели („Край или начало“), Бурчин Терзиоулу („Езел“ и „Милост“) и Муса Узунлар („Пепел от рози“).

Как да гледате Филми или сериали онлайн :
cloudzilla – Натиснете CLOSE X за да затворите рекламата и да се появи бутона за пускане на Филма или Cериала , натиснете го. Приятно гледане.

Новата поредица e с участието на известни и познати на родната и южнoсъседската публика актьори, като главните роли изпълняват Илкер Калели („Край или начало“), Бурчин Терзиоулу („Езел“ и „Милост“) и Муса Узунлар („Пепел от рози“). Пойраз Карайел е бивш полицай, уволнен заради престъпление, което не е извършил. Губи всичко – работата си, семейството си и е в отчайващо положение. Споразумява се с полицайте, да продължи работата си като такъв, като влезе в мафията на Бахри Умма. Единствената му цел е да спаси синът си от ръцете на тази мафия. По това време се запознава с момиче на име Айшегюл. На пръв поглед се харесват, но любовта им е невъзможна. На Пойраз му е много трудно да забрави предишната си съпруга и изобщо предишния си живот. Чувствата обаче не питат и така двамата започват връзка, която обаче още в началото си е изправена пред кръстопът – Айшегюл се оказва дъщеря на Бахри, който пък същевременно поставя условие на винаги честния и справедлив Пойраз да скрие от дъщеря му истината за тъмното си минало. Дали в името на любовта това ще се случи и Пойраз ще започне изцяло нов живот или пък ще удържи на принципите си и ще каже истината на Айшегюл, което ще доведе и до край на връзката им!