Потресаващо! Извратени мъже изкупуват мръсно дамско бельо!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Нов онлайн хит тресе виртуалното пространство, за радост на всички родни фетишисти! Оказва, че последната мода, в сайтовете за безплатни обяви е колкото странна, толкова и притеснителна!

Последният хит, който се търгува в интернет, като топъл хляб е употребявано дамско бельо! Не, това не е някакъв откачен майтап, а самата истина! Сайтовете за безплатни обяви, направо изобилстват от подобни предложения, разкриват ексклузивно колегите от blitz.bg!

Обяви са

Advertisement:

пуснати и от двете страни – както купувачи, така и продавачи. Предложенията са за боксерки, бикини и прашки, употребявани и непрани! Цените започват от 5 лева, за бройка, но могат да стигнат и до 50!

Текстовете към обявите, също като цените, варират. Някой са доста прилично написани, като се има в предвид контекста им. Разбира се, има и такива, които са откровено вулгарни, като съдържание.

Употребяваното бельо, както дамско, така и мъжко, само че

прано, пък е хит в магазините за стоки втора употреба! Продавачки признават, че когато им докарали странната стока, били убедени, че няма да продадат и бройка от нея. Да, ама не! Дезинфекцираното бельо, втора употреба се оказало истински хит! Цените са за 30-40ст. на бройка, а купувачите – предимно от ромски произход. Ромките обяснявали, че не се притесняват да го носят, защото преди това ще го изварят, в тенджерата и така щели да елиминират възможността от инфекции!