Конкурси всякакви: Спечелете 8 таблета, 8 ваучера по 100 лв., 8 спортни гривни и още стотици награди от Rexona

2
Добави коментар

Краен срок – 12 юли 2015

Кампанията се разделя на две части:

Национална кампания с награди на лотариен принцип, обвързани с покупка.

Кампания, в търговската мрежа с моментни награди, обвързани с покупка. Тази част на кампанията е валидна само при наличието на промоутъри на Rexona в магазините

Правила за наградите, обвързани с покупка

За да участва за наградите на лотариен принцип, обвързани с покупка ( 8 броя ваучери на стойност всеки по 100лв., 8 броя таблети всеки по 300лв. и 8 броя спортни гривни, всяка по 260лв.), участникът трябва да регистрира своето имена, телефон, имейл и уникален код от касовата си бележка в сайта на промоцията.
Промо период: 14.05.2015г – 12.07.2015г. включително.

Участието е възможно след покупка на един продукт Rexona (Rexona ministick 10ml. не се включва в играта), направена в периода на Кампанията.

Участниците трябва да закупят продукт/ и описани в т.1, да регистрират кода и датата от една или повече касови бележки в приложението на промоцията.

В приложението, ще намерите указания, къде върху касовата бележка се намира кода.

В приложението, ще трябва да отбележите броя на закупените Rexona продукти. Всеки брой закупен продукт, увеличава шанса за спечелване на награда. Ако регистрирате код от касова бележка, с един Rexona продукт – имате единичен шанс за награда. Ако продуктите са два, шансът е двоен и т.н.

След извършване на регистрацията, участникът участва за 24 награди на лотариен принцип:

– 8 броя ваучери за спортни стоки на стойност всеки по 100лв.
– 8 броя таблета всеки по 290лв.
– 8 броя спортни гривни FIT BIT

Тегленето на 24-те награди, ще се извършва 8 поредни седмици (25.05.2015, 01.06.2015, 08.06.2015, 15.06.2015, 22.06.2015, 29.06.2015, 06.07.2015, 13.07.2015), като на всяко теглене, ще се тегли по една от всеки тип награди (1бр. ваучер, 1 бр. таблет, 1 бр. гривна).

Имената на печелившите ще бъдат обявени до 15 работни дни след официалното теглене. Организаторите на Кампанията си запазват правото да променят имената на спечелил участник, който не отговарят на условията за получаване на наградата, описани в този Официален правилник, като изтеглят нов печеливш.

Един участник може да спечели не повече от една награда от Националната кампания обвързана с покупка.

Код от една касова бележка, удостоверяващ закупен промо продукт/и може да бъде регистриран само веднъж и да спечели само една награда от Националната кампания обвързана с покупка.

Кода на касовата бележка се намира на различно място, в зависимост от обекта, който сте посетили. В общия случай, най-лесно можете да намерите кода на касовата бележка, разположен в непосредствена близост до датата и часа на касовата бележка.

Всеки регистриран Rexona продукт увеличава шанса за спечелване на една от големите награди

За наградите обвързани с покупка на лотариен принцип, ще се изтегли по един победител за всяка награда, както и 10 резервни участника.

След изтегляне на печелившите, Организаторите ще се свържат с тях в рамките на 10 работни дни с оглед получаване на наградата по телефона. Печелившият трябва да изпрати имейл на Организаторите, след като те се свържат с него, с описани лични данни – три имена, ЕГН, точен адрес, телефон за връзка, както и сканирано копие на печелившата касова бележка. За валидирането на касовата бележка е задължително в изброените закупените продукти да присъства продукт Rexona.

Механизъм за моментните награди в магазина при наличието на промоутъри на Rexona

В магазинната мрежа Организаторът провежда Кампания с моментни награди, обвързани с покупка със следния механизъм:

При закупуването на два продукта с марката Rexona, клиентът участва чрез апликация за таблет “MOTIONSENCE APP” или чрез скреч карта за спечелването на една от малките награди:

Rexona продукт
Гривна
Топка (волейбол/ баскетбол/ футбол/тенис)

В промоцията участват комбинации от всички Rexona продукти, с изключение на Rexona ministick 10ml.

Участието за моментните награди е чрез апликация за таблет “MOTIONSENCE APP” или чрез скреч карта.

След покупката на два продукта с марката Rexona, клиентът представя копие от касовата си бележка, удостоверяваща закупуването на промо продуктите, на промоутъра на Rexona, който се намира в след касова зона. След предоставяне на касовата бележка, клиентът получава възможността да играе на таблета и да спечели промоционален подарък – Rexona продукт, гривна или топка.

При играта с таблет наградата се тегли автоматично на случаен принцип. При механизма със скреч картата, последната се избира от клиента на случаен принцип.

В случай на печеливш екран или скреч карта, клиентът получава своя подарък от промо момичето на Rexona.

Промоцията с моментните награди важи само, когато в търговския обект има промо момиче на Rexona.

Участието за моментни награди не изключва участието на клиентът в лотарията за една от големите награди.

Клиент, закупил два продукта Rexona (с изключение на Rexona ministick 10ml) в магазин, при наличието на хостеса, който печели моментна награда, има право, със същия касов бон, да се регистрира на сайта на промоцията за спечелване на една от големите награди.