ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Съпругата на елитния футболен рефер Ивайло Стоянов, Фотка днес официално получи дипломата си за магистър логопед от ЮЗУ „Неофит Рилски“. На церемонията по връчването на дипломи за бакалаври и магистри към Факултет “Обществено здраве и спорт” присъстваше и съпругът на бъдещия логопед Ивайло Стоянов.

В началото на 2009 година двойката достигна до финал на играта “Моята голяма телевизионна сватба”, излъчена в “Шоуто на Слави”. Двамата не само че бяха на крачка от успеха, но и спечелиха вота на публиката. В интернет форума имаше гласуване и 2 490 души ги посочиха за първенци, а едва 300 гласуваха за победителите Ася и Станьо.

Месец след финала се заговори, че Слави Трифонов лично е определил кой да стане победител в проекта „Моята голяма телевизионна сватба“. И то още в самото начало целият конкурс бил нагласен, за да бъде спечелен от приятел на шоумена и гаджето му.

За да тушират напрежението, шоумените Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото бяха лични гости на сватбеното тържество на Фотка и Иво в Петрич.