ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Райко Дундалов е сред избраниците, които ще участват в Младежкия Мач на звездите по баскетбол. Той е роден  през 1993 година в Благоевград, но в момента играе за Балкан Ботевград. 201-сантиметровият Дундалов е възпитаник на бившата легенда на Пирин Бойко Филипов. Райко завърши с отличен успех десети клас в “Wilbraham Monson Academy” в Спрингфийлд /САЩ/.

Дундалов попадна сред 24 те играчи, които ще участват в Мача на звездите при Младежите. Част от най-добрите ни играчи родени 1992/93 и 94 година ще излязат един срещу друг в петък от 18.30 часа в зала „Арена Армеец“.

Под въпрос за мача са Георги Кунов и Алекс Симеонов от Академик Благоевград, тъй като само ден по-късно в Стара Загора започва турнирът за Купата на БФБ. Двамата талантливи баскетболисти са собственост на Левски, но през този сезони играха за отбора на ЮЗУ Неофит Рилски.

Треньор на единият отбор ще бъде Любомир Минчев, а на другия ще е един измежду Людмил Хаджисотиров – Удо и Галин Стоянов – Патрика. Този мач предхожда HDI Мачът на звездите, който ще се играе на събота (7 април) от 16.30 в зала “Арена Армеец”. Специален гост на събитието ще бъде звездата от NBA Денис Родман.