ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Ариана, най-продаваната бира от 2009 г. у нас, дава възможност на всички футболни почитатели от Благоевград и региона да участват в игра с въпроси и отговори за футболния турнир Ариана Аматьорска Лига, който се провежда в града.

 

Играта „Играй и спечели с Ариана и Infomreja.bg” ще се проведе от 2 до 6 май включително, с любезното съдействие и подкрепа на водещия информационен сайт на Благоевград Infomreja.bg

 

Условия за участие, правила и награди – всички правила ще бъдат поместени на интернет страницата http://infomreja.bg/

 

Играта „Играй и спечели с Ариана и Infomreja.bg” дава възможност да докажеш своите познания за аматьорския футболен турнир на Ариана в Благоевград. За първенец на града се състезават 96 отбора. Състезанието се провежда в 2 етапа в 2 поредни уикенда (22-24 април квалификации и 4-6 май групова фаза и финал). Докато отговаряш на всекидневните въпроси за турнира, имаш възможност да спечелиш и вълнуващи награди.

 

Период на играта:

 

От 2 май до  24.00 часа на 6 май.

 

Какво да направя:

 

Отговори вярно на въпроса, който ще бъде задаван всеки ден в интернет страницата http:/infomreja.bg/. Изпрати своя отговор на e-mail адрес [email protected]. За да отговориш вярно на въпросите, посети сайта http://football.ariana.bg/. Изпращайки своя отговор, участваш в томбола за наградите на Ариана.

 

Условия за участие:  

 

Всеки фен на футбола, навършил 18 години, може да участва в играта „Играй и спечели с Ариана и Infomreja.bg”. Минимален брой отговори за участие: поне един верен отговор (за периода на играта). Максимален брой отговори за участие: пет верни отговора за всеки един от петте дни на играта. Участниците с пет верни отговора имат по-голям шанс за награда.
Право на регистрация и участие в класирането за наградите имат единствено лица, навършили пълнолетие.

 

Награди:

 

Стек с 6 бири Ариана ще спечелят 3 участници, включили се с поне един верен отговор за периода на играта. Всички победители ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 8 май в страницата http:/infomreja.bg/. Наградите могат да бъдат получени от печелившите лица срещу представяне датата на раждане (за да се гарантира, че спечелилите са над 18 години), в периода 10-17 май на адрес ул. Парангалица 1, ет. 3, гр. Благоевград, редакцията на информационния сайт Infomreja.bg

 

Регистрация
 

Изпрати имейл с отговор на поне един от петте (или и петте) въпроса с вярно предоставени данни (две имена, имейл адрес, години, телефон) на [email protected].