Лидерът на ГЕРБ в Белица уволнен за финансови нарушения – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Лидерът на ГЕРБ в Белица уволнен за финансови нарушения

24 февруари 2013
– 19:29
коментари /14/      

снимка: belitsa.com

Лидерът на ГЕРБ в Белица ще бъде отстранен от работа заради финансови нарушения, научи ИНФОМРЕЖА.

Стефан Станков ще загуби поста си на управител на почивната станция на Техническия университет в курортната местност „Семково“.

В малката община се коментира, че той остава без работа, след като проверка установила финансови нередности. Поводът бил поръчка за 250 кубика дървен материал за почивната база.

В Белица се коментира, че Станков фактурирал дървения материал по 60 лева за кубик, а на практика ги купил за 40 лева. Именно това станало причина той да бъде отстранен от поста управител на станцията.

„Няма никакъв проблем. Аз оставам на работа до края на март месец. След това ще бъде обявен конкурс за избор на нов управител“, лаконичен бе Станков. Той отказа да коментира информацията за констатирани финансови нарушения в управлението на почивната база.

 

Вероника

19:39 – 24 февруари 2013

Когато има доказани нарушения, единственото логично, което трябва да бъде направено, е той да бъде сменен

рапанчо

22:22 – 24 февруари 2013

всички калинки назначени от герб трябва да последват съдбата му в следващите няколко месеца

beli4anin

23:44 – 24 февруари 2013

tozi e kleptomah nemoje da ne otkradne kradec koito ve4e 4etvarta godina krade na garba na pp gerb tazi marsha otkradna mnogo nai loshoto v slu4aq e 4e ot gerb blagoevgrad go pokrovitelstvat a na izborite zaradi tova 4e ne beshe numiniran za kandidat na gerb raboti za kandidata na koaliciq evet hasan ilan toi sashto e otgovoren i za tova 4e zapazi na otgovorni postove hora ot dps sreshtu zaplashtane korumpiran tip a negovi savetnici i sau4astnici sa dgordgi genev direktor na dgs belica i jenamu daniela geneva tezi hora unistojavat pp gerb belica horata sa razo4arovani ot tehnite deistviq

А. Л.

0:06 – 25 февруари 2013

Защо всички добри хора са хулят не ми е ясно? В Белица има толкова голями кражби и т.н. и защо се намерихте точно него да проверявате и разучвате, не ми е ясно..? Много долен народ, човека се среми да направи да бъде хубаво на всички жители а града, а други ще тръгнат да правят мръсно, злобен народ.

do al

14:23 – 25 февруари 2013

da sigorno na teb e ugodil dane si spite zaedno shtoto ste geyuove i dvamata

Запознат

11:17 – 26 февруари 2013

Абе смешници първо статията е грешна и веднага почвате да говорите лошо за него !!! Какво направи Станков за станцията – САУНА – ОСТНОВЕН РЕМОНТ НА СТАЙТЕ – КОРИДОРИТЕ – ТОАЛЕТНИТЕ И ДР РАБОТИ. ВИЕ ПАК ГОВОРИТЕ МАЛОУМНИЦИ, ПРЕДИШНИЯ УПРАВИТЕЛ КАКВО НАПРАВИ ?????

Pppp

11:21 – 26 февруари 2013

ОТ ЦЯЛАТА СТАТИЯ Е ВЯРНО САМО , ЧЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА А ТОВА ЗА ФИНАНСОВИТЕ НАРУШЕНИЯ Е ПЪЛНА БОЗА ……..

БЕЛИЧАНИН

11:24 – 26 февруари 2013

ей прост народ , за тия дарва имаше обществена поръчка и я спечели пловдивска фирма Станковия неможе да препродаде нищо в такъв случай

nnnn

10:05 – 27 февруари 2013

stiga ste lagali be kradec e tovae i lajec i prosti ste vie

др бр

21:58 – 27 април 2013

значи това не е вярно . там дърва се доставят чрез обществена поръчка и вече и ма определена цена . поръчката се възлага от вмеи и ма цял отдел . друго е че стефан е кофти човек най вече за близките си . но той се мисли вечно много хитър и умен. много мързелив човек . некрадлив. като каже не що сигурно е точно обратното .най близките се хора остави без грижи .и зобщо не му пука.

леле

18:05 – 06 май 2013

ами да стефан е крадец и лъжец .но понеже е мъж краде и лъже например по един друг начин . по слабите от него които му имат доверие – близките .

до леле

14:19 – 25 май 2013

абсолютно вярно. да се е загрижил за някого .неговъ близък човек има рлобеми съсъ здравето но на не го не му трябва болен човек

съсипия

13:04 – 15 юни 2013

този човек е съсипия.съсипа още еедин човешки живот . и не му пука .изобщо

bobi

11:12 – 16 юни 2013

след контакти с енго следва болница и безхаберие . абсолютно безотговорен човек мързелив и нехаущ за нищо . едно семейство не може да гледа . нес е докосвайте до него . стефане едва м ходя

архив