Ако Муса Палев остане губернатор, БСП няма да участва в управлението – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Ако Муса Палев остане губернатор, БСП няма да участва в управлението

15 юни 2013
– 12:36
коментари /15/      

снимка: infomreja.bg, архив

БСП ще оттегли предложенията си за заместник-областен управител и за секретар на Областната администрация в Благоевград. Решението е взето снощи на Областен съвет на червената партия. 

Социалистите са категорични, че ако обявеният с решение на Министерския съвет губернатор Муса Палев от ДПС запази ръководния си пост, то БСП няма да участва по никакъв начин в управлението на държавна администрация № 1 в Пиринско.

По квотен принцип за БСП са били отредени длъжностите на областен управител, заместник-областен управител и секретар. Неясно защо това не е спазено и губернаторското място бе дадено на човек от ДПС.

„Благоевград е чуствителна и специфична територия и решението на Министерския съвет за назначението на губернатор от Движението за права и свободи е остър удар не само върху БСП, но и върху целия Пирински край“, коментира областният лидер на партията и народен представител от Коалиция за България Емил Костадинов.

Решението на Областния съвет на БСП в Благоевград ще бъде внесено днес до лидера на БСП Сергей Станишев.

 

Отвратен

12:43 – 15 юни 2013

ДПС изнасили столетницата първо в София,после в Пловдив и Благоевград и после……………..в цялата страна.

Ванчо

13:02 – 15 юни 2013

Евала, откриха топлата вода. Нещастници! Робството продължава, само дето ние си мислим, че сме освободени. А че тоя Дурчов е десен т….к на герберския бански кмет, тва що не го пишете, а?

Танчо

13:17 – 15 юни 2013

Това определено си прилича на“ пазарлък“оставете нашия човек…..ха ха ха смешници- да престанат да дразнят народа

Социалист

13:22 – 15 юни 2013

Кой ги е предложил въпросните двама,че да бъдат оттегляни? Трябваше да бъде заявено,че БСП категорично няма да участва във структорирането на областната управа.Централата не се съобразява с областите,вие с общините.А като дойдат избори – давайте другари, работете. И моля ви, направете си една официална групова снимка,че какви ги слагате,нема връзка!

jmm

13:27 – 15 юни 2013

Късно е либе за китка!

sako

13:51 – 15 юни 2013

ХА Ха вие сега ли се усетихте ,че ДПС И БСП са едно,аз се чудя защо се разделят направо да са с едно име и народа да си знае че гласува за ДПС.Питам се затова ли едно време Левски и Ботев и много други са се борили за тази държава,то така или иначе вече сме по турско робство.Нека ни е честито!

дпс

13:53 – 15 юни 2013

а дпс ще отегли подкрепата за правителството и за моската единственият червен кмет в пиринско , те тогава да ви шибат мутрите на бойко, скапани националисти -възродители

sako

14:09 – 15 юни 2013

Де късмет да оттеглят ,ама много искате да командвате в чужда държава,като си искате Моската вървете в Турция и нека ви е той,но тук сме в България! И не ства въпрос за национализъм а за достойнство.

бюреков

14:16 – 15 юни 2013

абе костадинов, абе некадърнико.
мутрите от герб те бият с по 10-20% на всички избори. засрами се… не заслужаваш и зам. областни управители даже.
това е най-слабата област за бсп в България сигурно.

Соц

15:12 – 15 юни 2013

Продажни комунистически копелета сетихте се че сте от ебаната страна ама е късно.Старите ДС муцуни от ДПС ви преебаха в областта и сега палачите защото с това си деяние ни върнахте 100 години назад

пипи

17:06 – 15 юни 2013

Лошото е, че тъпанарите от БСП отново ще докарат на власт гробарите на сикаджията и оня със слушалките. Така е като си повярваш Станишка за 5 минути еба мамата на партията ти.

Соня

19:41 – 15 юни 2013

Нямам против мюсюлманин да е областен,но на Разград,Кърджали и т.н. Тук при 80% християнска област няма логика да търсят повече от зам.председател!

ХАХО

4:02 – 16 юни 2013

Ако Муса Палев остане губернатор, БСП няма да участва в управлението. ЛЕЛЕ ТИЯ НАПРАВО МИ СПРЯХА ДЪХЪТ. ТИЯ ИЛИ СА АДСКИ ТЪПИ ИЛИ КОЕТО Е ПО-ВЯРНО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ. АКО НЕСТЕ РАЗБРАЛИ др. ИДИОТ КОСТОДИНОВ РЯЗАНИЯ ОТ НЯКОЛКО ДНИ Е Н А З Н А Ч Е Н СЪС СЪГЛАСИЕТО НА СЪСЕЛА И С ВАШЕ ЗНАНИЕ, ХИЧ НЕМИ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПАТРИОТИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ И СЕКАКЪВ КОМУНИСТИЧЕСКИ К У Р В О Л Я К. ТА ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ПАРТИЯТА ВИЕ НАД 100 ГОДИНИ, ЗНАЧИ ТРЕБЕШЕ ОТДАВНА ДА Е В ПЕНСИЯ И НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ АМА ВИЕ СЕ ОПИНЯТЕ И ЗАТОВА КРАЙ, КОНЕЦ, ФИНИТО, ДОСТА И ВЪРВЕТЕ НА БУНИЩЕТО И ОСТАВЕТЕ МУТРАТА БОРИСОВ ПОНЕ ДА СВЪРШИ НЕЩО В ТАЯ ДЪРЖАВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС НАЙ-ГАДНИТЕ И ПОРОБИТЕЛИ В СЪЮЗ С ЕНИЧАРИТЕ ОТ ДС.

:))))))))))))

12:30 – 16 юни 2013

Химна на бсп http://www.youtube.com/watch?v=XtPSY9JOf2A

САМО ГЕРБ

12:34 – 16 юни 2013

САМО ГЕРБ

архив