Младен Панев от Дебрен: Кола без тунинг е като безалкохолна бира – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Младен Панев от Дебрен: Кола без тунинг е като безалкохолна бира

21 август 2013
– 20:10
коментари /29/      

снимки: infomreja.bg

Да караш кола без тунинг е все едно да пиеш безалкохолна бира. Това е много скучно и затова преобразявам всеки мой автомобил в суперкола, признава най-популярният автотенекеджия в Гоцеделчевско.

Младен Панев живее в гърменското село Дебрен, но майсторството му е известно чак до Смолянско.

Той е превърнал поне трийсетина коли във возила, за каквито много хора само си мечтаят. Последният му шедьовър е „Нисан 100 NХ”, произведен през 1993 година, който е превърнал в „Нисан 350 Z”.

„Звярът” е паркиран пред автосервиза му и Панев не отказва на никого да са полюбува на колата.

„Имам четири автомобила и всичките са тунинговани. Не обичам да карам обикновен автомобил, защото изглежда твърде скучно. Затова винаги ги преправям”, обяснява майсторът от Дебрен.

Цялостен тунинг отнемал цял месец. „Предпочитат го предимно младежите, любители на „Бързи и яростни“, шегува се Панев. Спойлер пък се поставял за около седмица.

В занаята Панев е от дете. Баща му навремето е бил най-известният майстор автотенекеджия в Гоце Делчев. Затова Младен го последвал в професията.

„Закърмен съм с автомобилно масло. За мен това е не просто професия, но и хоби. Влагам много любов и прецизност”, разказва той.

Отворил сервиза в Дебрен преди повече от 20 години и оттогава прибягват до услугите му хора от близо и далеч.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ „ФОТО МРЕЖА“

 

ПЪЛНАТА ПРОМЯНА НА „НИСАН 100 NХ” (ВИДЕО)

 

hahaha

20:45 – 21 август 2013

Pomashka mu raota

fuck you _|_

20:52 – 21 август 2013

Коментари, съдържащи лични нападки, обиди, заплахи или нецензурно съдържание подлежат на модериране или изтриване!

hahaha liolioto

20:52 – 21 август 2013

Коментари, съдържащи лични нападки, обиди, заплахи или нецензурно съдържание подлежат на модериране или изтриване!

Joro

20:52 – 21 август 2013

Zavistlivi tashaci v tazi darjava dal Bog. Razbiram go kolegata koito se e izkazal po-gore,zashtoto nego Gospod go e nakazal cql jivot da kara jigula i da nqma poveche ot 20 stotinki v djoba. Otnosno Panev tozi chovek ne sam che e edin unikalen maistor i car na tuninga,toi e i edin neveroqten chovek s golqmo sarce. Hora razberete veche sme 21 vek i nqma znachenie koi kakav e. Zarejete zavistta vednaj za vinagi i kajete bravo na edin chovek koito e postignal neshto sam v jivota i e dostoen za uvajenie

Nikolay

21:00 – 21 август 2013

prav e Jorooo

1-1

21:06 – 21 август 2013

Панев е голяма личност перфектенпрофесионалист и човек с голямо Ч. Завистливи ташаци велно дабБот в тазидържава амаБог некапомислида прочисти коридора от тях по скоро.

Mimi

21:16 – 21 август 2013

Bravo na 4oveka ima sas kakvo da se pohvali v jivota si ne mu e oti6al naprazno truda a gore komentiraliq Haho ops hahaha kakvo e postignal v skapaniq si jivot kato ne e pomak Ei balgarska mu rabota samo da se obijdat ni6to drugo nqma zavist i omraza q kaji kakva e razlikata mejdu Pomaka i teb

ех

22:01 – 21 август 2013

Хахаха,ти си обречен.Отивай някаде надалече.Не си за тук.

Лао Дзъ

22:06 – 21 август 2013

Младене, малко по отговорно към обществото, ако обичаш!
Като те слушат младите, ще се изтрепят по пътищата.
И без това само едни коли и скорости са им в главите.

Твоето хоби е хубаво нещо, но има опасност да те разберат погрешно и да се прекрачат границите.
В твоя случай то не е безалкохолна бира, ами си е нещо като бира с водка.
Това сравнение е по-близко до действителността.

Асан

22:46 – 21 август 2013

Не знам тунинг.но как спите в Дебрен с тези децибели на джамията не знам.Станахте си муджехидини

АЗ

23:03 – 21 август 2013

това за джамията е вярно ,аз в края на Заграде не мога да спя от нея ,а в Дебрен незнам какво правят със сигурност и на тях им пречи ама религия какво да се прави ,ама намалете ги както преди поне бе хора ,защо ви трябваше да ви чуват чак в Огняново?

.!.

1:25 – 22 август 2013

shtot taka asan mudjehidini sme pitai makati kakvi sme neshtasnikk zagrade ognqnovo kvo me valnuva umiraite geuri .!. .!. .!. .!.

Mariela

2:46 – 22 август 2013

BRAVO VUICHO… Super si… Mnogo se radvame za teb… Vsichko si si postingnal Sam s mnogo trud. Mnogo se radvam za teb:) Da si ni jiv I zdrav I maistorstvoto da si ti varvi ot tuk natatak po voda… Mnogo se radvam za teb, podkrepiame te vsichki ot semeistvoto 🙂 Samo taka 🙂 pokaji na Bulgaria kakvo mojesh da napravish…. A pak za tezi taporiagi kadeto Edva chetat I pishat vmesto da sedish na Edna komputarna zala zial den I da pishesh gluposti ot zavist zashto ne otidesh da si namerish rabota I da se pohvalish za neshto… A tozi komentar za taia tapachka kadeto priela na vuicho mi komentara za barzite koli pogreshno , se nadiavam tvoite deza da ne gledat televizia shtoto tie e po opasna otkolkoto komentara na vuicho mi kadeto ti si razbrala pogreshno… Ti Kakva karuza karash ta komentirash opasnostta na barzite koli… Spri si kabelnata shtoto dezata ti ot tam se uchat poveche… A komentarite za djamiata, ti kakav si da mi pishesh gluposti I da govorish za na horata riligiata, biter selianin si…
Vuicho Kasmet Uspehi I SAMO TAKA:))) Obichame te :)))

Алекс

6:29 – 22 август 2013

Това е най важното от да махна коне, магарета и каруци от пътища.
С тунинг и каруци българиа отида на пред по бързо от други държави.

pmc

8:37 – 22 август 2013

men me kefi. ima si hobi choveka, raboti s dvete si ruce i pravi neshto koeto mu suzdava udovolstvie. bravo.

MSM

8:51 – 22 август 2013

Horata se zabavlqvat pravqt si gusto 🙂 kvi sa tiq komentari kvo e tva chudo pumaci takiva unakiva Tuma Parkulio li beshe xaaxaxaxaxaxaxaxaxax 🙂

Шабан

10:02 – 22 август 2013

Ей хора това не ви е ФБ-чат спестете си невежестките коментари..! Това е реклама, с цел повече хора да разберат какви таланти имаме в Гоцеделчевско. Погледнете, направете оценка и ако имате нужда го потърсете човека. Колкото до г-ин Панев, той не само е талант. По всичко личи, че е човек влюбен в работата си. Защото сам човек за повече от 20 години да постигне такъв успех (да не е фалирал в БГ, а напротив да набира и набира клиенти от близо и от далече), е наистина изключително трудно и заслужава нашите поздрави.

kdu

10:04 – 22 август 2013

Тая кола има 100 кила кит и гипс по нея уе

car

10:41 – 22 август 2013

като цяло поздравления за направеното, но няма как да не спомена …. че това е класически случай на селски тунинг! има толкова неща по нея, които са закачени за красота, без грам ефект.
веждите на фаровете са пълно безумие…
задните стопове – едните са червени, другите оранжеви
джантите и гумите – изглеждат смешно, прекалено малки, калниците са празни
това със капачките за газта отзад, …..направо кърти…. както и ауспуха…..
но най-голямото недоразумение е …..простора (задния спойлер)
сбъркана е идеята като цяло, ще спра до тук, все пак постарал се е човека, направил е „нещо“..

Предполагам, че тая кола напълно заслужено никога не се класирала по напред от 9-то място, при 9 участника, ако изобщо собственика е толкова смел да излезе с нея на изложение….

Предпочитам безалкохолната бира, пред бозата…

12

14:14 – 22 август 2013

„Младен“ от Дебрен такова животно нема.

МЕХАННИКА

18:46 – 22 август 2013

Имах честта да познавам баща му,а той беше около 8-9 годишен и ходеше с него и му помагаше,свидетел съм на това говоря за края на 70-те и началото на 80-те години,прави му чест,че продължава да работи и то с голям мерак.Ако всички работехме с такова желание както него Държавата сега щеше да цъфти.Пък колко кит,гипс и какъв цвят са фаровете и стоповете си е негово желание,и не забравяйте,че това е минимален бюджет,АКО МУ ДАДАТ БЮДЖЕТ КАТО НА ОНЕЗИ ИЗВЕСТНИТЕ МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМАТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ?-ЗА ТОЛКОВА ПАРИ ТОЛКОВА, ДАЖЕ Е ПЕРФЕКТНО,Я МУ ДАЙТЕ КОЛА И ОЩЕ 100 ХИЛ.ЛЕВА И ПОСЛЕ ЕЛАТЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ ПАК.
БРАВО МЛАДЕНЕ ВСЕ ТАКА ТЕ ИСКАМ ЗДРАВ И РАБОТЛИВ ОСТАВИ ЗАВИСТНИЦИТЕ ДА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД,ТЕ СЕ СЕЩАТ САМИ ЗА ЛИСИЦАТА И КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ!!!

Mariela

2:44 – 23 август 2013

„Car“ kakav si ti be? Pokaji kakva kola ti mojesh da napravish togava govori… Nito poznavash choveka Nito biznesa, a pak za koli da ne si govorim… Ako znaeshe Tolkova mnogo shteshe da si pishesh imeto s website kadeto imash da si reklamorash… No ne… Kriesh se za imeto “ car“ kadeto koi znae ot koi amerikansi film so kopiral Dumata I se Pravish Che mnogo znaesh… A za zvetovete na Kolata ako vuicho mi iska I rozovi farove da sloji tova teb kakvo te gree me interesuva ? Egati I horata zavistlivi…

car

9:30 – 23 август 2013

Изобщо не завиждам, нито пък се пукам от яд.
Напротив, поздравления за работата на човека, написъл съм го по-горе.
Подразни ме това с безалкохолната бира, и мисля че моето сравнение с бозата е напълно удачно.
Ако всички ние които караме не-„тунинговани коли“ пием безалкохолна бира, то тогава въпросния майстор пие боза, защото неготово не е тунинг, неговия продукт е селски тунинг!
Вие що се обиждате от „селския тунинг“. Нямам нещо против вас като личности, хора. И няма как да ви познавам лично, или пък работата ви. Не съм в тоя бизнес или конкурент.
Обърнете внемание, че единствено изразих мнение за качеството на крайният резултат от „тунинга“ ….и бирата.
не виждам какъв ви е проблема та приемате толкова навътре мнението ми и скачате.
Може би защото вътрешно усещате че съм прав……

Joro

15:49 – 23 август 2013

Pichove,vijdam che e kraino vreme posle kato oida pri Panev da mu otvorq saita na Infomreja i da vi otgovori na tapite vaprosi. Vijdam che hal haber si nqmate za kakvo ide rech. Otnoso momcheto po-gore koeto vika che ima kit i kvo li oshte ne samo da otbeleja che cqlata kola e ot епоксидна смола ako znaete kakvo e tova i kak se raboti s neq i kolko dni i noshti trud e da go napravish sam. Vtoro otnosno gpospodina s djantite i kumite v garaja ima djanti na stoinost 2000lv s gumi michelin alpin pilot razmer 18 cola. Djantite koito v momenta sa na neq sa slojeni poradi prostata prichina che sme prosti selqni kakto kazvate i jiveem na selo ta zatova si karame sas selski djanti. Otnosno stopovete mnogo bih se radval da doidesh da mi pokajesh kade vidq che sa razlichni kato samo farovete i stopovete prostignaha ot USA na stoinost 1800$. Ako nqkoi prodaljava da govori gluposti da zapovqda s negovata shtaiga ili po skoro jalko podobie na kola i da se probva sreshtu Panev, Samo ne zabravqite che osven maistor e i unikalno lud,a i da ne zabravqme che tazi kola daje moje i da varvi,taka che da razplache vseki edn ot vas smeli maje koito daje i imenata zabravqte da si napishete. Kolata e v Debren dobre doshli ste da izpitate nai-golemiq koshmar prez jalkiq vi i bezsmislen jivot koito osven sas zloba i zavist s nishto drugo ne e izpalnen. Lek i uspeshen den

satovcha

20:37 – 29 август 2013

eii prosti pomaci ste si i takiva shte ostanete tva e, deba i semeto vi sbarkano deiba

satov4a 6te ti napravq brad4e

20:25 – 03 септември 2013

maikati da eba geurska neobrqzana deba 6te vi naeba cqloto semeistvo s edin qk obrqzan kur v gazovete.

Radi

20:33 – 25 октомври 2013

Ebati RICE-a, na tva v HAmerika mu vikat rice .. i eto davam definiciq, vzimash edna kola koqto izglejda dobre i se akash otgore i… i ako gospodata ot selata si mislqt che TUNING oznachava da slojat kup izlishna plastmasa po kolata si JESTOKO se lajat … ai karai si legena i se radvai

LOL

20:36 – 25 октомври 2013

JORO sabudi se be farove i stopove $1800 … abe nashenec nii domatite da ne gi qdem s kolcite ahhahahahahahahah $1800 dolara she si kupq sashtata bangiq v USA be

RADI, LOL

20:37 – 25 октомври 2013

A za maistorlaka nqma spor, ako ne e kit i ako go e napravil sam evala, ima mnogo talant… samo vkus lipsva