Минка Капитанова и Верхат Ислямов в битка за кметския стол в Гърмен – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Минка Капитанова и Верхат Ислямов в битка за кметския стол в Гърмен

29 август 2013
– 16:25
коментари /13/      

Минка Капитанова, снимка: infomreja.bg, архив

Минка Капитанова е кандидатът на ДПС за участие в частичния кметски вот в община Гърмен, научи „ИНФОМРЕЖА“.

Капитанова, която е от село Дебрен, получи и най-много номинации на събранията за излъчване на кандидат от ДПС. Галип Мисирков бе другият спряган кандидат за овакантения от настоящия депутат Ахмед Башев стол, който също получи много гласове в своя подкрепа.

В 17 часа днес изтича крайният срок за регистрация на кандидатите. До момента обаче нито един от тях не е официално регистриран, съобщиха от Общинската избирателна комисия в Гърмен.

Кандитатурата на ГЕРБ по всяка вероятност ще бъде Верхат Ислямов от село Дебрен. Информацията обаче все още е непотвърдена.

В битката ще се включи и партията на Корман Исмаилов и Касим Дал с кандидат-кмета Туркиян Ходжова, също от село Дебрен.

За частичния вот в община Гърмен са регистрирани 9 партии. Засега е ясно, че една от тях няма да излъчи собствен кандидат – това е БСП, която ще подкрепи кандидатурата на ДПС.

Очаквайте подробности!

 

Верхат Ислямов

???

16:38 – 29 август 2013

И тримата от Дебрен???

9588

16:40 – 29 август 2013

Nai kadyrniq pak go izigraha.

до 9588

16:59 – 29 август 2013

Башевото говедо отново купи мандата си .Изод рибански да еба м……а ме мръсна и дебила Пак имаме избор по добре Верхад отколкото Минка Башева

андрей

17:29 – 29 август 2013

това е краят на дпс в община гърмен като основен виновник ще бъде ахмед башев а дали след това всички участващи в този цирк ще понесат отговорноста

ona s kona

18:53 – 29 август 2013

i basev da mı fanı vece kura a ı dps tva beşe kraya na dps galıp paksıe cıvek no 1

виновник

19:57 – 29 август 2013

какво ви е виновен башев ние сме си виновни . той пак ще си купи изборите а ние ще продължим да робуваме. в знак на протест срещу този мафиотски кръг хората от общината няма да гласуват.

bawev

20:03 – 29 август 2013

Tia i dvamata misa duhali ty v ispania a toi goceto e tia ako upravlyvat zna4i horata sa otka4ili newto

бюреков

20:45 – 29 август 2013

ПЪЛЕН ПОЗОР И ИЗЛАГАЦИЯ. ТОЯ БАШЕВ ТАКОВА МАЙКАТА НА ОБЩИНАТА, НА ДПС И ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДОПРЕ. ТАЯ ЖЕНИЦА НЕЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА А ДНЕС ФАКТИЧЕСКИ БЕШЕ „НАЗНАЧЕНА“ ЗА КМЕТ

Патриот

8:31 – 30 август 2013

Всеки народ си заслужава управниците.
Край на башев и мафиотските му структури!!

Наблюдаващ

16:20 – 30 август 2013

На кадърните хора не им се дава право да излязат отпред. Галиб Мисирков е умен и няма да позволи да бъде кукла на конци и за това е неудобен. Тази Тюркян милата е много зле женицата! Ей, нищо не става в тази държава! Но на Мисирков нито ще му вземат ръцете, нито акъла!

Възмутен

18:17 – 30 август 2013

Какъв Галип? Той предаде всички , като до последният момент твърдеше , че ако не бъде кандидат на ДПС ще се яви като независим кандидат.В деня на регистрацията се скри като мишка в дупка.Подведе ни , изигра ни.Сега дава интервюта щял да се готви за редовните избори след две години.Какви избори ти се въртят още в главата. Ти просто приключи с политиката.
Гласуваш доверие на Галип получаваш Минка ?????

Реалист

18:58 – 30 август 2013

виждам ,че искате да върнем времето назад до деня на регистрацията на кандидатите за кмет , когато в пет без десет освен тези двама самовлюбени дебренци се беше регистрирал и някой друг образован и интелигентен млад мъж или жена , но няма как да се случи това ,ако не бойкотираме изборите като не гласуваме или пък гласуваме с невалидни бюлетини . най невъзможния вариант да върнем времето назад е резултата след изборите да бъде няколко пъти подред равен.
може ли жителите на община гърмен да върнат времето назад? опитайте може пък да стане и чудо.

До Възмотен

19:10 – 30 август 2013

Как да излезе независим като независимите се регистрират на 24 а партийните избиратели на 29 !!!

архив