Уволниха директора на училището в Долно Дряново – Асим Адемов – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Уволниха директора на училището в Долно Дряново – Асим Адемов

11 декември 2013
– 23:37
коментари /19/      

Асим Адемов, снимка: infomreja.bg

Директорът на ОУ „Христо Ботев“ в гърменското село Долно Дряново – Асим Адемов, днес е бил уволнен дисциплинарно. Адемов е бил извикан в Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград, за да си получи на място заповедта.

Като причина за дисциплинарното уволнение се изтъкват множество нарушения от страна на школския управник, установени при назначената от шефа на инспектората Огнян Соколов проверка в учебното заведение.

„Ще оспорвам в съда както заповедта, така и причините, които изобщо не отговарят на истината. Смешно е, за две години в училището осигурих инвестиции за 250 000 лева, а ме уволняват за 370 лева за командировки. Това е измислена причина за отстраняването ми, защото не искат да признаят истинската, която е политическата“, коментира Адемов.

Според протокола на проверяващите експерти за осем месеца директорът на училището в Долно Дряново от командировки се бил обогатил с 370, 55 лева. Командировъчните пари били предимно за пътувания до Благоевград и Разлог.

В протокола, „довел” до дисциплинарното му уволнение, е отразено и дублиране на часове, които били финансирани по европейски проект за целодневно обучение.

При подготовка на полуинтернатна група назначени с пари от проекта двама възпитатели трябвало да провеждат и часове по религия като свободно избираем предмет. От това комисията излязла със становище, че заключила, че въпросните учители са получавали нерегламентирани възнаграждения, вина за което носи директорът.

Уволненият директор Асим Адемов е от Дъбница. Дълги години той бе учител в училището в Долно Дряново и след конкурс бе назначен за управник.

Адемов е общински съветник в Гърмен от ГЕРБ, както и член на общинското ръководство на партията на Бойко Борисов. На частичните избори за кмет на община Гърмен той бе председател на предизборния щаб на кандидата от ГЕРБ – Верхад Ислямов.

 

Познавач

0:40 – 12 декември 2013

Асиме,скалъпеното срещу теб ще падне в съда.Командировките на директорите се одобряват и разписват от началника на РИО.Задавам елементарен въпрос:- Всичко това как се е отразило върху учениците? Никак. Така ще падне и заповедта на поръчковия Сополов.Бъди търпелив!

Познавач

0:56 – 12 декември 2013

Асиме,предполагам имаш и становището на съюза на работодателите.Изискай чрез съдът плана за контролната дейност на РИО Благоевград за справка дали ти е предвидена проверка в училището!
Така лесно ще му лъсне насрания гъз на Сополов,че те отстрелва поръчково.След тебе е Чишлиев от Лъжница на ход.

До познавач

9:17 – 12 декември 2013

Няма съд за Герберските мутри и контингента им тях друг ще ги съди приятелче.

koko

9:48 – 12 декември 2013

Boli li, Boli li, kato ti vadqt shibanite zybki ???Misleshe che si mnogo vajen, bil si dokaral investicii da ne si gi dokaral ot vas dadoha ti gi pedalite ot GERB a ti si poluchaval zaplata i tova ti e rabotata.

do koko

10:47 – 12 декември 2013

Не се сещам от каква дупка си излязъл но по пошлото ти мислене все си мисля че си захранен с груб фураж който пречи на мисленето ти Това което е направил този човек за две години ти и твоите приятели от стадото не можете да ди го представите това е направено за децата и ще остане завинаги в това тъпо село с огранияени като теб хора които всеки момент могат да продадат всички дори и родителите си и собствените си деца а дали боли всеки сам си го знае Достойнството е най-голямото богатство за човека след неговото здраве а такива като теб просто не се нуждаят и от двете защото са тумор в обществото който трябва да се отстрани, ДРАГИ МИ КОКОЛИНО ПФУУУ

bashev

11:26 – 12 декември 2013

spomnete si tazi statiq: http://infomreja.bg/uchenicite-v-dolno-drqnovo-s-nova-kompiutyrna-zala-14760.html

Познавач

11:50 – 12 декември 2013

Пак плъзнаха из форумите кретените и идиотите на Башев и компания

Познавач

12:08 – 12 декември 2013

Гербери,каквото посяхте това ще пожънете,да се подготвят Хвостяне,Джостово,Горно Дряново,Рибново,Туховище,Крибул,Боголин,Сатовча,Крайще,Якоруда,Белица и Банско.По-добре оставки наместо уволнения.

Свилен

13:20 – 12 декември 2013

Бая ще се озорят с това уволнение и Спола и башо апашо , в съда ще е цирка и лъсването на насраните задници и скалъпените проверки и уволнения . Публичен процесникой да на подава доброволно оставка нека уволняват дисциплинарно пък съда ще ги връща . Депесарските тъпотии са некадърни . Този го уволняват за 370 лева и представете си за командировки за 8 месеца а Башо заучилището в Рибново помните ли какви милиони задигна ами като кмет на Гърмен . Виновни сте всички избиратели защото не го уволнихте вие дисциплинарно сега ще го чакате като насран да се върне . Пази си за него едното зам . кметско място щото му се клатят краката и в порламента .Абе козел нали щеше единият заместник кмет на Минка да е от рибново , къде е или ти си от Рибново и за себе си пазиш местото. Да г-н боклучев ама НЕ.

ДИДК

15:59 – 12 декември 2013

ЕЛАТЕ НА ПРОВЕРКА И В СЕЛО БРЕЗНИЦА НА НИКОЛА ДЖИНГАРОВ – КОЛЕТО ДЖИНГАРОВ. ОТ 2 СЕДМИЦИ ТОЙ Е ЧЛЕН НА ДЕПЕСЕТО. ИНТЕРЕСНО СЛЕД КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО В КОЯ ЛИ ПАРТИЯ ЩЕ СТАНЕ ЧЛЕН ЗА ДА ОСТАНЕ ДИРЕКТОР А Е ТОЛКОВА НЕКЪДЪРНО МОМЧЕ. ДАВАЙТЕ МУ ФИЗКУЛТУРНАТА СВИРКА И ДА СИ ОТИВА!

ачо

19:19 – 12 декември 2013

Няма ненаказано добро…

ееееееееее

19:42 – 12 декември 2013

За кокошка няма прошка , за милиони няма закони !

до ДИДК

20:15 – 12 декември 2013

Крадецът на пари от училищни закуски и от тютюн Ахмед Юсуф пак се е разписал срещу Джингаров.Пак е понесъл рушветите към Сополов,но няма да го огрее.Ако има смяна там ще е сина на лудия Чолак,педофила Ахмед.

ehl

5:30 – 13 декември 2013

Kakav nereZ kakvo 4udo da se 4udi 4ovek ot tur4in li e praven ot torlak,ili pomak a moje I ciganin da mue bubaiko….asim ademov poredniq geroi koito otiva v nebitieto

111

18:14 – 13 декември 2013

А кой ще е новият директор?

до горните пръдлйовци

18:19 – 13 декември 2013

за какъв съд говорите нещастници глупави,съдът и цялата държава са само на хартия,реалността е друга???????????????

МУСАЙБЕ

1:00 – 14 декември 2013

Асим не го назначиха от ГЕРБ титуляр наГЕРБ беше Рахим но му лъснаха педофилските истории и сега пак той се бута да е шеф нали е свикнал да сменя партиите току виж станал и депесар. Башо защо не уволниш и Стругов-директора на Гърмен и той е от ГЕРБ.

borisov

0:55 – 22 февруари 2014

taka se pada na gazolizci kato nego, da see sega zele…. s podlite si laji ne stigna do nikade…i pred kevorkyan izrasi dosta laji..

dante

14:49 – 03 март 2014

Асим си е слагач.Така е вазпитан.За кариера би продал и жена си.Познаваме си го добре.И какво толкова просто начален учител е.Турчин,бе в ДПС после в НДПС и до преди в печелившия ГЕРБ.Сега като се обарна палачинката реве…..ха,ха,ха.Ами като си толкова кадарен какво ли друго можеш бе драги освен да се слагаш.Срам ….да те плюят сега навсякаде.Ама какво от това просто ще си обърше лицето.

архив