От Рибново тръгва подписка за снемане имунитета на депутата Ахмед Башев – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

От Рибново тръгва подписка за снемане имунитета на депутата Ахмед Башев

23 февруари 2014
– 12:27
коментари /67/      

Ахмед Башев в очакване на историческото посещение на президента Росен Плевнелиев в село Рибново на 4-и май 2012 г., снимки: infomreja.bg

Искане за сваляне на имунитета на народния представител от ДПС Ахмед Башев и подписка за отзоваването му от парламента тръгва в понеделник от родното му село Рибново.

Интелигенцията в общината настоява още за назначаване на пълна ревизия на кметските му мандати преди да бъде избран за депутат в 42-то Народно събрание. 

Утре учители от СОУ „Йордан Йовков“ в Рибново и от други учебни заведения в Гърменско се готвят да поискат официално оставката на образователния шеф Огнян Соколов. 

Очаква се оставки да депозират в знак на протест срещу политическите уволнения и около 30 преподаватели от школото в Рибново.

За понеделник се планира и блокиране на училището от учители и местни жители, които се канят да направят жива верига и да не допуснат да влезе новоназначеният директор Светослав Беков, който е лидер на ДПС в съседното село Осиково. 

Протестната вълна сред учителската гилдия в Рибново и община Гърмен избухна в сряда миналата седмица, когато досегашният директор на школото Манчо Джуркин получи заповедта си за дисциплинарно уволнение по куриер.

Джуркин бе назначен на поста по време на управлението на ГЕРБ и след като предшественикът му Феим Иса спечели изборите и стана кмет на Рибново. Дотогава Джуркин е бил негов заместник.

Вследствие на учителските бунтове в размирното гърменско село не се провеждат занятия и класните стаи са празни.

Уволненият Манчо Джуркин е с 30-годишен стаж като учител и помощник-директор на учебното заведение в Рибново.

„Депутатът Ахмед Башев стои зад всички политически уволнения в общината и региона. Това е неговата отмъстителна акция към всички, които са дръзнали да му се противопоставят и опонират. Трябва най-после да сложим край на този деспотизъм и разделението, което от години Башев налага между нас. Уволнението на Джуркин само преля чашата на нашето недоволство, което потискаме от години“, коментират учители от рибновското училище.

Потресени от действията на депутата от ДПС, педагози съобщиха, че вчера Башев, за да демонстрира за пореден път своята власт, разпространил нов слух, че в най-скоро време заповеди за уволнение могат да очакват също директорът на училището в Дебрен и заместникът му Верхад Ислямов.

Причината била, че Топчиев допуснал по време на предизборната кампания на частичните избори за кмет на община Гърмен, Цветан Цветанов да посети школото в Дебрен, а по-късно и да направи дарение на 10 компютъра.

Отстраняването от длъжност на помощник-директора Верхад Ислямов пък щяло да бъде било заради това, че той дръзнал да се кандидатира за кмет на Гърмен от ПП ГЕРБ.

„За никакви нарушения не става въпрос в училищата, в които Башев провежда чистките и назначава верни хора на ДПС. Става въпрос за политически реваншизъм и за показно подчиняване и плашене на хората от общината и региона, на което ние остро се противопоставяме и настояваме будните и честни хора да ни подкрепят“, категорични са още учителите от гърменското село Рибново, откъдето именно идва откритата борба срещу задкулисието, насажданата умишлено омраза и политическите чистки.

Местните общественици искат и пълна ревизия на пътя Огняново – Рибново, на водопровода и водохващането в Рибново, Светилище „Градището“ край село Долно Дряново и много други обекти, изпълнени в община Гърмен.

Хората в общината след отиването на Ахмед Башев в парламента настояват още за проверка на имотите и притежаваното имущество на народния представител от ДПС, като искат и отговори на многобройните въпроси, които си задават. Един от тях е защо само фирмата на Исмаил Арнаудски – „Стен Строй“, близка до Башев, печели всички обекти и обществени поръчки в горското стопанство в Гърмен.

 

123

13:15 – 23 февруари 2014

Браво рибновалии!

учител

13:18 – 23 февруари 2014

Огнян Соколов е най-голямата „калинка“,този разбойник опорочи,народната просвета в пиринско.Народе докога ще търпим такива послушни мекерета да ни определят съдбата.Крайно време е народа да се надигне и да ги изметем.Успех на Рибново,браво ние сме с вас.Само обединението прави силата,напред и нагоре.

456

13:19 – 23 февруари 2014

Смелост братя това е пътя!!!

сатовча

13:23 – 23 февруари 2014

За да покажете подкрепата на Рибново,елате в Рибново и заедно да покажем,че ние сме много и не ни е страх от тези депесарски боклуци.Това е пътя не трябва да се отказваме.

selqnin

13:30 – 23 февруари 2014

Този политически реваншизъм от страна на Ахмед Башев,трябва да се спре,щом управляващите позволяват на този крадец и агент да представлява държавата и не взима отношение сме принудени сами да покажем,че ние можем.Няма да отстъпваме и няма да се огъваме, не ни е страх от агент Манол.Стига толкоз лъжи и заплахи,ние може да сме бедни,но не сме евтини,като агент Манол.

Весела

13:31 – 23 февруари 2014

Башев,ораторските качества ти помогнаха доста докато станеш депутат,но пак сега ти изиграха лоша шега.

@@@@

13:37 – 23 февруари 2014

БАШЕВ ДЕЙСТВА С ПЪЛНАТА ПОДКРЕПА НА ДПС,ТАКА ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ДПС, А БАШЕВ Е ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА МОКРИТЕ ПОРЪЧКИ И ПОНЕЖЕ ПОЗНАВА ПЕРФЕКТНО РАЙОНА,А ОБЩИНА ГЪРМЕН ПОИМЕННО С ЕГН,ЗНАЕ КЪДЕ И КОЙ ДА ТОРМОЗИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ.
БРАВО ЗА ИНИЦИАТИВАТА.А ТУК ОСТАВЯМ ЛИНК,ПЕТИЦИЯ ЗА РАСПУСКАНЕ НА ДПС,КАТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ. http://www.peticiq.com/signatures/69959/start/160 КОПИРАЙТЕ И ПОСТАВЕТЕ НА БРАУЗЕРА ЗА ДА СЕ ОТВОРИ

свой

13:54 – 23 февруари 2014

Успех!!!А дано,ама на дали!

исмаил

14:10 – 23 февруари 2014

фирма стенстрой работи обекти на горското без търгове. тази фирма е на племеника на башев исмаил арнауски и зетя на башев мустафа геров- козичката. последния освен фирмаджия е назначен в горското на работа-зам началник. тоя урод се е записал да учи в софия за горски през 1996 година и още не е завършил.
така че башев кат говори за калинки и кадрова политика моля някои да му напомни този факт

dolu

14:11 – 23 февруари 2014

Dolu agentite na DS! Dolu wyzroditelq izmamnik Manol! Boqt nastana….Napred mom4eta!

НИКИ

14:18 – 23 февруари 2014

Не преписвайте вината на г-н Башев,просто ГЕРБ дадоха тон на това противопоставяне! Те смениха,принудиха,смачкаха всички директори да са с ГЕРБ на миналите местни и парламентарни избори! Герберите мислеха,че ще властват 30-40 години,да ма НЕ!!! Новите влас имащи са длъжни да очистят така наречените калинки! Джуркин да не подклажда хората и колегите си,а да заеме своето място на помощник директор и да се примери,че не той определя кой да бъде директор! Соколов е експерт и точен човек,спазва правилата на живота!

Потребител1

14:19 – 23 февруари 2014

Първо искам да кажа браво на г-н Джуркин и г-н Адемов за нещата,които казаха при участието си при Кулезич.Искам да кажа,че Манол като нареди да спрат тока в цялата община Гърмен не попречи на хората да гледат предаването.Те го намериха в сайта на Нова тв и пак го гледаха,а Манол какво постигна..нищо.Всъщност постигна и то много,доказа,че умира от завист,доказа,че го е яд.Е агент Манол като си прав и чист,като нямаш нищо общо с уволнението на директорите защо нареди да спрат тока в цялата община Гърмен?Снощи също го спираша за по 5 минути,но това е ,за да заблудиш хората,но не успя!Учевидно е,че всичко е твое дело,защото токът от сутринта гаснеше два пъти за по 5 минути и в 8.50 изгасна и дойде точно в 9:30,след като се изказаха Джуркин и Адемов.Смешен си Маноле,смешен си,но продължавай,доказвай се,доказвай още на хората колко си тъп и прост..ти от край време си си тъп,както каза Джуркин все 2 получаваше,баща ти ти е плащал изпитите,ти плащаше изпитите на сина ти,сина ти пък ше плаща изпитите на най-малкият новореден Манол.Така трябваше да го кръстиш,трябваше да му дадеш агентското си име. Как може Манол да уволнява хора с над 30 годишен стаж, а в същото време да назначава за секретарка на Минка свирката някаква си 18 годишна пикла,която още не си е взела изпитите от първия семестър.Назначаваш пикли за учителки на децката градина в Рибново,пикли,които тъкмо завършиха 12 клас и постъпиха на работа,без да са ходили на практика без нищо.Чуждите момичета в Благоевград полагат усилия,късат ги на изпити,притесняват се от практиката,а твоите пикли без нищо ги назначаваш.Остай,че ги назначаваш,ами до като спят децата тези учителки вмъкват гаджетата си в децката градина…Маноле в децката градина трябва една хубава чистачка,там не в училището!
Другата тема е г-н Къдриев-Били…Написал си е статус във фейсбук и ми се фука,че е змаестник кмет на общината.Пффф…Били или още Боборонко,точно след годинка и половина ти пак си нарамеш мешката и подаваш към планината за боборонки,защото ти за това си създаден..Не ми говори какво си оставил в училището,оставил си само омраза след себе си,защото децата пред теб ти се възхищават,а след теб само говорят,че постоянно се фукаш.На теб може да ти липсва училището,обаче ти на никого няма да липсваш повярвай!
И да не забравя..уч-ще СОУ“Йордан Йовков“ с.Рибново,беше единственото място,от което Манол не можеше да крада,тъй като Джуркин беше директор.Сега иска да настани там втората свиня Пеевски(Беков),за да може Манол да си продължи кражбите,защото от дотукащните му кражби парите ще ги даде на двата си внука,сега трябва да почне да краде и за третия,наследника на поколение Манолевци.
Още веднъж браво на Джуркин и на Адемов!Ние сме с вас и ще ви подкрепяме до последно!

безработен

14:36 – 23 февруари 2014

Знаете ли колко много безработни учители чакаме вашите места? Аз искам учителско място ,искам работа,а кой ще ми е директор -това го определя друг по-умен и кадърен от вас,мале що простотия има .Подавайте оставките и ние идваме да ви учим децата.

до Цацаров

14:46 – 23 февруари 2014

да провери как Манол си купи диплома за адвокат от Благоевградския университет , кой му я продаде и срещу какво . Той уволни Адемов ,че в един ден бил в командировка и на работа а той в един ден хем си беше на работа хем на изпити .Адемов е бил на работа в тези дни защото е успявал да се върне и да си вземе часовете а той………….Боклук долен дано това да е края на мръсното и долно манолово робство в нашата община . Институциите независимо какви са и от кои партии са трябва сериозно да се заемат с този човек ако искат да измият лицето на ДПС и на държавата ни .

до безработен

14:48 – 23 февруари 2014

ако си свестен няма да си безработен но да си учител трябва дупе драги а не простотия .Избърши си задните части с купената си диплома .

sami

14:50 – 23 февруари 2014

DJURKIN molq da si opravite klounskiq nachin na iskazvane, chak togava iskaite da ste direktor na takova golqmo i iziskano profesionalnono uchilishte.Vsichki vashi misli vodqt do tam che vie prosto nemojete da priemete tova che ,gd BASHEV e postignal mnogo avie ne ,ostanalistesi vse taka nishtogen na razmisal aaa golqm na piene.OPRAVETESI sinachina na mislene ,i se zasramete kolko nashi MISULMANI sapotarpevshi ot vashata partiq GERB.Kazvate che ste umen no se samnqvam shtom podrajavate na partiq koqto ni tapchi dori i sega.BIE STE POREDNATA TQHNA ISTRIVALKA .VRAZOMETE sevarvite sreshto BASHEV avie ne samo ste selski ami i rodnini.

до НИКИ

14:55 – 23 февруари 2014

От драсканиците ти личи,че си човек на агента,е и по друго си личи,че си страшно неграмотен липсват ти първи и втори клас.А що се касае за компетентния Соколов, да в твоите очи е такъв,защото ти си неграмотен,този Огнян Соколов,разби просветата в пиринско.Този Соколов е за затвора,нямали инспекторат в тази държава на него да му направят проверка,та тогава да говорим за кадърност и умност.Омразна ни вече от такива „колорадски бръмбари“ да ни определят съдбата.Успех на Рибновци,дерзайте народа е с вас, а говедата не.

калинка

14:56 – 23 февруари 2014

ТИ УЧИТЕЛЮ,ДЕТО ПИШЕШ СРЕЩУ СОКОЛОВ,Я ОТИДИ ПРИ ТОПЧИЕВ ЗА ДА ТИ КАЖЕ,КОЙ ГО Е НАУЧИЛ НА ВСИЧКИ ТЪНКОСТИ В ОБРАЗОВАНИЕТО?ДАЛИ ЩЕ ИМА ДОБЛЕСТТА ДА ГО ОТРЕЧЕ И ДА ИЗЛЕЗЕ СРЕЩУ ТОЗИ КОЙТО ГО Е НАУЧИЛ НА А И Б.ВЗЕМИ СЪС ТЕБ И ДЖУРКИН ЗА ДА ВИДИ И ТОЙ ЗА КАКВО ГО УВОЛНЯВАТ.K

до sami

15:01 – 23 февруари 2014

Преди да седнеш да пишеш срещу когото и да било се научи да пишеш правилно,че в едно изречение имаш по-десет правописни грешки.Срамота,личи си,че са те учили агенти

до калинка

15:03 – 23 февруари 2014

простотията и безпомоща води до бодобни на твоите безмислени коментари . Жалко не си калинка а дървеница .

Musaibe

15:09 – 23 февруари 2014

Соколов и Башев публично на стадиона да се кастрират.

елис

15:09 – 23 февруари 2014

плочата на Башев се изтърка от повтарянето на папагалите му в рибново и в община гърмен има мислещи и интелигентни хора които не се хващат на тези въдици . Неговите простовати версии и оправдания са предназначени за простите които му лижат задника за 20 лева .Достойните хора са повече и то си пролича .Чашата наистина преля и е време да се вземем в ръце не може само башевото семейство , децата , внуците му и послушните му роднини да повръщат от имане а хората от тази община да се чудят как да свъжат двата края и как да се отърват от неговите изнудвания и унижения .

sos

15:11 – 23 февруари 2014

Агент Башев и подлогата Соколов,не правете хората да плачат от вас,че АЛЛАХ е велик и вижда всичко,цял живот ще плачете,ако продължавате в същият дух.

безработен

15:11 – 23 февруари 2014

От такива като вас младите сме без работа.Видяхме ви по телевизията що за учители и за будители сте .С ръце разперени като за молитва и реве за директорско място.

sami

15:27 – 23 февруари 2014

u4il mee djurkin zatova taka pi6a znam kolko e kadaren i zatova sam protiv nego a ti kato si mnogo umen za6titava6 takiva kato nego.prostotiqta si li4i gospodin vseznaiko.predi da uprekne6 horata pogledni sebe si umnik na mama i tati ot prostoludieto bai bai

008

15:30 – 23 февруари 2014

До “ до Ники“,неграмотнико наш,я да го духаш горещ…картофа.Ша ва гътне месечко!…

рибанец

15:31 – 23 февруари 2014

Много ви боли от Башев.Толкова е пред вас,че той да стои вие да тичате,няма да го стигнете.Двайсет години му завиждате,какъв ли не го нарекохте,но Башев си е Башев.

До рибанец

15:45 – 23 февруари 2014

Въобще не ни боли от агент Башев,него ще го заболи та ще вика чак.Както е казал народа,само търпение.Тогава и теб ще видя,как ще си мижитурко,щото те знам колко пари чиниш.

АЛИ

15:52 – 23 февруари 2014

Браво на хората от Рибново,така трябва успех в събиране на подписи срещу тази диктатура,насадена от ДПС и най-вече от вашия избраник депутат,който вместо да защитава интересите на народа,той ги показва.Вън на такива агенти от парламента.ВЪН,ВЪН,ВЪН.

читател

16:00 – 23 февруари 2014

Интересно, защо никой не споменава за директорското място в училището в Огняново, което се пази за Башев?Как и кога е спечелил конкурса за директорския пост,как така е титуляр, след като няма и един работен ден като такъв, и не са ли налице конфликт на интереси???

Debren

16:21 – 23 февруари 2014

Vanka Gerbadjiite we
Kogato bqha na vlast mahnaha dps-te
Sega hlenchat kato putki kato gi uvlonqt da eba i miqlkite

На светло

16:38 – 23 февруари 2014

Този боклук Башев с еднаква злоба изпълнява поръчки на ДС на ДПС а когато ДПС бяха против него със същата злоба работеше и срещу ДПС .Такива кадри създаваше ДС някога.Може да е против Алах може да е и най големия мюсюлманин .Тоест готов е на всичко за да мачка хора и да е на власт. Но тази папка с досието му с които доноси е променял човешки съдби е най големия грях с който няма как да бъдеш български депутат.единствените хора които могат да го подкрепят са хората които ги е страх от него и които ги е страх да не изгубят работата си

+до всички коментиращи

17:14 – 23 февруари 2014

Мили хора , вижте само какъв език и каква култура имат защитниците на Башев и си направете сметка какво е посял този изрод в техните глави .Пълна подкрепа на подписките и християни и мюсюлмани сме го избирали този за депутат подписките да се организирад от кадърни и свеестни хора и всички да се подпишем този човек пародия на народен представител да изчезне час по скоро от парламента . Това го искат и нормалните хора и лидели от ДПС те също ще подкрепят подписките за отзоваване и сваляне на имунитета на Башев. На всички им писна сигурен съм че и самият Местан ще се подпише защото Башев се е прецелил и в неговия пост . Фантазията му стига дори и за кандидат за евродепутат . Да свалим Ахмед Башев на земята за да заживее горкият човечец в реалността .Долу Башев , Оставка .

lud pomak

17:21 – 23 февруари 2014

KAK MOJE DA NAZNA4ITE GYAVURIN BE DUPESARI.

huq

17:57 – 23 февруари 2014

do lud pomak,,,ti znae6 li kvo e gqurin be typ pomak prost do koi klas si u4il ili izob6to ako si u4il,ili sise rodil na poleto v tytuna i tam si zavar6il

GERB

18:05 – 23 февруари 2014

tova typo pravitelstvo drugo neznae osven da uvolnqva i nazna4ava direktori po u4ili6ta i gorski stopanstva,i da slaga nekvi mijiturki za direktori i lizogazci koito se vartqt kato putki kato se smeni pravitelstvoto..vednaj ot gerb posle sa ot bsp posle dps putki ste golemi..kak moje da slagate za direktor ba6ta na ubiec v St,ta na kakvo 6te u4i decata ni kak da ubivat nevinni hora po pytq li,,,basii upravnicite skapaniii//depesari,turcii i komunistii skapani

погнусен

18:27 – 23 февруари 2014

този мазен тип-Соколов,буди страшно отвращение като го видиш,а пък като говориш с него ти се прихожда на тоалетна по голяма нужда! ОТВРАТИТЕЛЕН,МАЗЕН,БЕЗСКРУПУЛЕН,с една дума-НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК,А НА НЯКАКВО ГОВЕДО!Сега се мисли за много ВЕЛИК,ама ще го видим в най-скоро време,като му цъфнат всички поръчки,които изпълнява!

браво

19:14 – 23 февруари 2014

Крайно време е злото в човешки облик Ахмед Башев да си ходи от всякъде.Долу омразата и простотията.Смело Джуркин, всички трезвомислещи хора сме с тебе.

Do GERB

19:34 – 23 февруари 2014

Това хоро го поведе Герб братя мюсюлмани. те започнаха да уволняват и назначават хора на Герб, така, че – Довиждане!Ииии, да ви няма!

GERB

19:51 – 23 февруари 2014

pak 6te doide vreme razdelno Bat Boiko pak 6tevi postavi na mqstoto typi komunisti i pomaci komunizma si otide otdavna otivaite si i vie..Ba6ev pak 6a go iznasqt DANS po ga6ti ot doma mu,taka 4e mestoto mu e na poleto da sadi tutun za kvot e u4il a ne v parlamenta,vyn ot parlamenta Turci i komunistiii samo o6te dva meseca i Boi4e 6e vi opravi

555

19:55 – 23 февруари 2014

Браво на тези директори!Крайно време е хората да ги подкрепят и да застанат зад тях,в противен случай
ще продължават да ги мачкат и употребяват!Мили хора,партии като ДПС И БСП трябва да се забранят със
закон.Светът отиде 100 години напред ,но си нямат управници като Башев и Соколов!Умните хора Ви подкрепят!

Мунчо

20:21 – 23 февруари 2014

Кой да му снеме доверието от ДПС.Затова,че е бил доносник-та нали всички от ръководството са с доносническо минало и обърнете внимание,всички псевдоними от християнската именна система-ако бяха по-умни можеха да погледнат малко в митилогията-Ахил,Хектор,Херкулес….!!!!Ама гъзолизието
изсмуква и въображението.Браво на рибанци,нека лавината тръгне отгоре-надолу,това е естествено,пък и логиката е -откъдето тръгна Монолчо,там да се върне…престъпника винаги се връща на местопрестъплението……линчът е право на оскърбените от доносите,мъртвите ви близки ви
зоват и проклинат за закъснението???!!!

777

20:28 – 23 февруари 2014

маноле,може ли да го ръгна на тази до тебе ,но в никакъв случаи на тази зад тебе

ХРИСТИЯНИН

20:48 – 23 февруари 2014

БРАТЯ МЮСЮЛМАНИ, …ВИЕ ДЕТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКЪВ НЕМОРАЛЕН ИЗРОД КАТО ахмед башев СТЕ МЪРШИ. ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ СМЯТАМЕ ЗА ХОРА. НАС НИ БЕШЕ СРАМ ПРЕЗ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е НЕРЕДНО, А ВИЕ СЕГА СЕ ГЪЗИТЕ НА ТОЯ ИЗРОД, КОЙТО ВИ ПОПИЛЯ ЖИВОТИТЕ!!!!…..КАТО ВИЕ НЕ СЕ УВАЖАВАТЕ, НИЕ ЗАЩО ДА ГО ПРАВИМ. МОРАЛНО ИЗВРАТЕНИ „помаци“ СТЕ ВИЕ!

ribanec

21:23 – 23 февруари 2014

ba6ev ne e vinoven man4o e edin nekadarnik zaobikolen ot pianici okolo nego laja e 4e seloto go podkrepiat

2232

21:30 – 23 февруари 2014

Ей рабанец не излагай Хората от Рибново и Апостола Манчо! Иди се скрий под полата на баба Ванга и спи спокойно защото Башев е при Рафето!

знаете ли че…

21:41 – 23 февруари 2014

От ДПС били изключени всички учители от Дебрен-6 души!Причината че цветанов им подарил 10 компютъра….

асан

1:06 – 24 февруари 2014

Башев е безверник, който може и майка си да продаде срещу пари. Изправете се смело срещу този отпадък на обществото и искайте правосъдие за него. Кьорави ли сте , че краде и убива човеци ???

мехмед

1:08 – 24 февруари 2014

Амед Башеф продаде душата си много отдавна

DPS

7:04 – 24 февруари 2014

Вие всички ще загубите, защото сте шовинисти, възродители. Башев и ДПС ще спечелят от вашата фалшива акция за спасяване задника на покварения възродител Манчо Джуркин.

ribanec do 2232

8:45 – 24 февруари 2014

ne mi puka ni za ba6ev ni za tapia man4o imam si vsi4ko i bez tiahnata pomo6 a ti idi se skrii ot tam kadeto si se rodil tapanar smotan

до християнин

9:00 – 24 февруари 2014

абе тиквеник шибан кой си ти че че ще наричаш хората извратени и мърши ,я се погледни и погледни педерсйите които се вършат по манастирите, а баба гуси, тръгнал нашия с чужда пита помен да прави пък боли ме х….я от твоето мнение.за морал ще ми говориш и християнин се пишеш ебалник такъв я марш у лево и кротко.а тия двамата за 25год не намериха на кои хуи да се наденат то не беше ндпс не беше ндсв бкп и не знам кои други сега да отидат на боко шибоко да му врътнат една хубава свирка и да се кротнат .

pomak

9:21 – 24 февруари 2014

Краси Жабата не може му го свали(имунитета)да се опита да му го вдигне…

123

9:36 – 24 февруари 2014

А стига глупости бе.Ше ми фалите Манчо!

ХАхаххаха

9:43 – 24 февруари 2014

Гербавия сайт в действие.5 човека и едно куче лаят подписка ще правят.Тъп платен сайт поне се разграничавайте Струма го направи.Смешни манипулатори Гербави.

Мили ми смехурко

9:57 – 24 февруари 2014

когато си слаб , когато си прост само тогава един такъв като тебе може да ръси идиотизми като горните .Дойде снощи манол даде ви упойките пусна ви по някоя пара и се разписахте . Това не ви спасява обаче мили ми поръчкови смехуркувци .Истината си е истина няма как да се заобиколи макар,цяла България видя разила и на манол и на вас неговите палета , така че творете скъпи ми тролчета и не учете баща си как се правят деца .

до ХАхахахахах

10:02 – 24 февруари 2014

Башев- Антонина Желязкова – Соколов – тройка които откраднаха милиони от училището в Рибново .Разследване !!!!!!!!!!!!!

джаба

10:03 – 24 февруари 2014

междузвездни воини-23154 еизод;герой/к1ШМ/Шаманчо Мандрахуркин/ к2/Хасимчо К2Х./.Гошето андонов-Чубака,принцеса лея- Д савекилиева,хан соло-цв цви учителя- бб.естесвено……….. А Башев- ДАРТ ВЕИДЪР.Планетата,Рибново е завладяна от добрите к1-к2 но имерията одвръща на удара и става планетарен проблем и тук се намесва кои, кои;-идиана джонунс- ефрем молов намира кивота и всичко свършва,тия двамата к1/к2 да ходят да садят лехите за тютюн стига са се мотали или ако сакат директори при бареката, оти при реформаторите ги некят беа там но бегааа,та да си седнат на газот оти от два стола та на маината си ке одат.

babet

10:29 – 24 февруари 2014

Браво на смелчаците от Рибново, все някой трябва да покаже на „големците“ от ДПС, че хората не са само електорат……а селцето им е чудесно…хората също……

pıtnik

11:32 – 24 февруари 2014

LİKVİDİRAYTE TOYA PROSTAK PREDATELOGNYAN İLİGO OBESETE NA PLOŞTADA PREZ NOŞTA NİKOY DANE VİDİ İPOSLE HVIRLETE GO NA GLADNİTE KUÇETA

до Стаменов храчката

13:01 – 24 февруари 2014

Колко и да лижиш гъза на Башев неможеш да го излижеш,че много е насран.Намери някой да опъне кривогледата ти жена,че да мирясаш вече.Около тебе само смрад и грозота и сеогледай свине

Uruf

16:55 – 24 февруари 2014

Башо Апашо ползва душа на лизинг,но лизингът винаги излиза твърде скъп,луксът се заплаща с нещастия,щото Всевишния вижда всичко,забавя,но не забравя.Пък и едва ли И Божествата и пророците са вербувани от ДС и ДПС.Прокурорите и съдиите са творения на Дявола,подкупни и услужливи,но рибанци един ден ще си свършат работата?!Те вече я започнаха-довършете започнатото ,рибанци,тогава ще спите спокойно-вие,децата ви,предците и наследниците ви.И за в бъдеще не създавайте изроди като Манол,щото и той като Зевс ще ви поглъща един по един.Умната и действайте
изпуснете ли сега момента…дупе да ви е яко?!

хасково

21:21 – 24 февруари 2014

Българи от Рибново,не се предавайте на ДПС мафията! Всички сме с вас! Всички сме българи,а не турци,както ДПС иска да ви изкара.Отстоявайте правата си! Долу Ахмед Башев! Продажник и предател!

321

21:34 – 24 февруари 2014

bravo na xorata neka gi isxvarlim tezi bukluci kadeto si mislqt samo za tqx a ne mislqt za bedniqt narot dagi nqma ot tazi strana ixoputas

Рени

12:33 – 25 февруари 2014

Браво на хората от Рибново,така трябва успех в събиране на подписи срещу тази диктатура,насадена от ДПС и най-вече от вашия избраник депутат,който вместо да защитава интересите на народа,той ги показва.Вън на такива агенти от парламента.ВЪН,ВЪН,ВЪН.

до Рени

8:43 – 03 март 2014

да ти го сложа в бежовия салон ,като си имаш депутати гони си ги а дали защитава народа ,той народа ще прецени.

dante

10:09 – 03 март 2014

Такааа….тия двамата сега даскали за какво плачат.Преди 2 год.ГЕРБ ГИ НАЗНАЧИ И СЕГА СИ ОТИВАТ ТОВА Е.Я ПОПИТАИТЕ САВЕТНИКА ОТ ГЕРБ КАКВИ ГИ Е ДРОБИЛ В ОБЩИНА ГАРМЕН ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ.